Serios acum. Problema este „răul făcut", sau userii populari care au fost suspendați?
De ce amesteci blogul lui Woodenpints91 cu TPU? Acolo e tarlaua lui privata si scrie ce vrea si citeste cine vrea.
Nu este vorba neapărat numai despre el. Am vrut să dau un exemplu concret (pentru că am observat că majoritatea userilor se ascund după deget pe site-ul ăsta). De ce am adus în discuție? Pentru că acela este motivul pentru care Woodenpints a fost suspendat.
Motivul suspendarii lui Woodenpints este "promovare continut obscen" iar la ceilalti cu acelasi limbaj motivul este "limbaj vulgar". Am citit ultimele 50 de raspunsuri si m-am uitat in Dex sa fiu sigur daca cunosc sensul vb. "promova" si cred ca e o gluma sa i se atribuie titlul de "Guru" pe Woodenpints care preda lectii cu continut obscen.
Uite, Hombre, eu nu sunt administrator. Scuze că am spus lucrurilor pe nume.
◕ Daca vrei sa stii de ce sunt regulile astea o sa iti zic
◕ Sponsori care tin in viata TPU vreau sa transforme TPU in un loc care se fac bani si din reclame si de accea trebuie sa creasca media de varsta, doar copii nu o sa prea aiba bani sa cumpere, de accea au fost eliminate temele si restul ca sa nu se duca toata toata populatia matura de pe TPU.
◕ E marketing.
El n-a întrebat de ce sunt regulile, el a întrebat unde și cum se trasează liniile, fiindcă suspendările au loc pe niște criterii destul de ambigue. Cam la asta se reduce postarea lui nony.
Temele n-au fost eliminate, ele-s interzise, așa cum au fost interzise din primele zile ale TPU. Dar și heroina e interzisă, nu?
Da Poneiul a fost condamnat la o luna de munca in folosul comunitati sau la carcera sa nu mai vorbeasca?
A ajuns si Jelli la carcera. Trebe sa fim cuminti de-acu', nu mai merge.
Nu cred ca mai trebuie sa faci ceva ca sa fii suspendat. Nu stiu daca de la intrebarea pe care-o pusese... sau pentru ca zisese de Legy ca-i mediocra or sort of Ca are la motiv injurii. Banuiesc ca de-asta. Daca se mai face tam-tam pe chestia asta, n-o sa mai scapam nici noi...
Bag seamă că boșii se perfecționează în procesul lor de a deveni niște roboței care judecă doar prin prisma faptelor, neluând în calcul circumstanțele. Mie mi-ar putea invoca irelevanța, ție la fel... Începe să-mi placă.
Da, daca vor, ne pot suspenda ori pentru irelevanta, ori pentru injurii sau limbaj agresiv. Cel putin la mine, pot fi toate trei de-acum. Si daca mai stam mult la categoria asta, cred ca stem la usa carcerii.
Mai faceti-va mult de cap la postarea asta ca ne intalnim toti la mititica Macar sa ne bage pe toti pe acelasi palier, sa mai conversam in timpul liber, nu? Ce ziceti?
Gata, s-a făcut, eu aduc berea la pet și semințele, să petrecem ca românii.
Injuratura cinstita pe TPU nu exista, ca intervin stelute nedorite.Nici pe engleza nu te mai lasa sa injuri. Ia sa fac o proba pentru nobila limba a Fuhrer-ului...Scheiße! Putem sa punem puncte intre partile considerate de staff injurioase, ca sa-i fentam, dar tot se vad. Unii merita sa le fie umplut frigiderul, fara constrangeri, pe altii, ii linistesti cu doua-trei apelative.
Adevarat.Chiar,daca il faci pe unul cretin sau trepanat, se trece ca injuratura? Ca mie imi cam place sa uzez de apelativele astea doua, cand dau de specimene remarcabile de prostie pe aici.
Cretin ori trepanat ar fi jigniri si nu le vad rostul, atata timp cat prostia nu ne afecteaza.
Nu ne afecteaza prostia, zici? Obiectez, onorata instanta!
Prostia isi intinde tentaculele metaforice peste ceea ce e numit eufemistic societate moderna alarmant de grav.Cat timp prostia ne afecteaza prin prelungirile ei, in speta, oameni, emisiuni, pseudo-modele, epigoni jalnici si alte plagi de genul, cred ca e permisa orice arma impotriva prostiei, fie ca e fizica, verbala, mentala, spirituala, sau cum mai vrei tu.Si da, prostia lucreaza si pe acest site la capacitate maxima. Da o raita pe la categoriile Adolescenti, B&F, D&S si ai sa te convingi.
Aici, pe site, sunt doua categorii de profani din astia:
-cei care injura ca nu pot mai mult, si au Universul limitat, astfel incat ca nu pot veni si cu altceva, un fel de paria
-cei care injura ca sa adauge ceva mai picant la argumentele lor, genul ala de oameni care scriu +5 randuri, si mai strecoara si o profanitate pe acolo sa faca argumentul fie mai convingator, fie mai la subiect
Se respinge obiectia. Postarea mea s-a referit strict la alte postari de la o intrebare, care ar face referire la cel care raspunde. N-are rost sa extindem la intreaga societate, chiar daca TPU este o reflectare a societatii.
Si apoi noi cu ce-am fi mai buni, daca la prostie am raspunde cu injuraturi si jigniri?
Nu frecventez categoriile indicate de tine, de altfel prostia, lipsa de bun simt, habarnismul, etc sunt cam egal distribuite intre categorii, le observ zilnic si la categoriile pe care le frecventez. O seara buna!
Adevarul este ca prostia isi are tentaculele intinse de foarte mult timp.Problema s-a marit in momentul in care a fost lasata libera si i s-a marit viteza de propagare ( Internet; Tv etc )
De ce nu a fost oprita? De ce nu lupta mai multi contra si prefera sa se plafoneze sub o carapace protectoare? Dl Ioandelasal, va credeti protejat? Cum se poate sa fiti indiferent in fata unui virus ce poate afecta chiar sange din sangele dumneavostra?
Probabil ca ati fi avut o alta parere daca v-ati fi vazut nepoata/ul debordand aberatii demne de un retardat.
Prostia, in esenta, e incapacitatea omului de a percepe realitatea si a lua decizii in functie de lumea personala, lumea lui interiora, total diferita de ceea ce se vede dincolo de geam.
Aveti geamurile fumurii, sau preferati sa tineti draperiile trase?