Serios acum. Problema este „răul făcut", sau userii populari care au fost suspendați?
Ai vazut bine, parerea mea e ca TPU a dat-o in diverse:din ce in ce mai multe reclame, legile is prea dure, ipocrizie maxima (inainte de acta toti anti piraterie si acum is in strada ). Cine a infiintat blogul a avut o idee buna:un blog al tineretului+ca a fost printre primele de genu formate care inca se tin pe picioare dar gata cu discutiile libere.Am pus o intrebare la care aveam nevoie de un raspuns urgent si astept de jumatate de ora si inca nu au acceptat-o, ba chiar mai bine mi-au sters poza. Marfa nu?
Dumneavoastra ati fost la viata voastra avocat, deci respingerea obiectiei e nula si inutila.Cu mult obiectivism spun asta...prostia ne afecteaza aici pe site, desi este un motiv secundar de cele mai multe ori, multi useri s-au lasat de site-ul asta coplesiti de prostia de pe aici, extinsa in general, de userii astia mai tineri, saraci cu duhul multi dintre ei.Ati auzit de expresia "fight fire with fire"? Nu zic ca e recomandat sa raspundem la jigniri si injuraturi cu aceeasi moneda, insa cred ca si tu esti de acord ca trebuie sa se ia atitudine, intr-un mod convenabil.Eu sunt convins, ca, dumneavoastra la LPS, chiar n-aveti cum gasi mai multa prostie decat pe la categoriile ultra-folosite, pe care le-am mentionat acolo, se gasesc tot felul de exponenti, unii chiar inuman de habarnisti.
Fara suparare, dar eu vad in suspendarile astea o mare pierdere de timp (ca sa nu-i zic pe nume)
Adica, nu mi-e greu sa revin cu-n alt cont... ( de exemplu) Si pot face asta la infinit
Eu, de exemplu, am 6 (sase) ip-uri diferite la munca, 3 din ele sunt de la provideri diferiti. Si nu cred ca sunt singurul in situatia asta.
Sa presupunem ca userul X este suspendat...
O data se pierd raspunsurile castigatoare (care chiar au ajutat pe cineva) si a II-a oara X revine fara raspusuri castigatoare dar cu o atitudine mai de ''cimpanzezu schizofrenic'' pentru ca este vindicativ.
Si, ce am rezolvat? Nimic, ne-am taiat craca singuri de sub picioare. Am aruncat la cos ceva bun si atat...
Le avea intinse de mult timp, de cand a aparut omul, a aparut si prostia in forma elevata, dar acum mi se pare ca e ridicaata la rang de arta si componenta imperioasa in viata pentru a reusit, ceea ce gasesc rusinos.Problema este si la oameni,care prefera sa fie spectatori la episoadele tot mai dese de prostie, sa beleasca fasolea, si sa rada, in loc sa incerce sa le corecteze pe acele persoane, sau sa le elimine.Acum prostia este si promovata excesiv, de aceea e atat de predominanta.Nu se lupta, pentru ca prostia vinde, doar e circ, plebea iubeste circul.Lupta impotriva prostiei cred ca este inutila, orice-ai face, tot se propaga, inevitabil si contagios.Cat despre cearta cu Ioandelasal, va las sa va faceti damblaua.La definitia prostiei se pot adauga incapacitatile de adaptare si asmilare a unor treburi esentiale ce construiesc omul.