122 de raspunsuri rapide(adica pe primul loc);
153 pe locul 2;
203 pe locul 3;
305 pe locul 4;
si 609 pe restul locurilor.
Depinde. Nu toate raspunsurile sunt punctate la fel. Si mai sunt si voturile...si raspunsurile castigatoare.
Cred ca numarul minim ar putea fi undeva in jur de 30-40 presupunand ca ai raspuns si primul la majoritatea intrebarilor si ca ai fost si funditat.
Iar maximul ajunge pe la 120 si ceva.
Arunca o privire si aici...si vezi ce faci tu cu aritmetica mai departe.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#10
Bună!
Răspunsurile le găsești lă răspunsurile mele, din chenarul portocaliu stânga.
Sau la profilul tău.
Aaa, nu depinde câte funde și răspunsuri ai.
Dacă vrei neapărat calculeazăți-le,
50-per/răspuns
100-per/funde
O zi bună!
Cu placere, dragule, dar vezi ca ai premiat un raspuns eronat, chiar aberant! 609 raspunsuri pe TPU pentru 6085 puncte...e o fabulatie de zile mari, tinand cont ca un raspuns are minim 50p pe acest site! Ti-am spus ca depinde de raspunsuri. Nu se poate face decat un calcul teoretic prin niste presupuneri/estimari, dar din pacate nu stam bine nici cu asta, iar ca sa iei fiecare raspuns in parte si sa-l analizezi e o chestie ce dureaza! Ar fi o impertinenta din partea mea daca te intreb pentru ce-ti trebuie aceasta informatie?
P.S. 121 e numarul maxim de raspunsuri. Cum naiba a ajuns la 609... mi-e frica sa intreb!
Acu vad ca pare eronat, si acum vad ca vorbeai de el...m-am grabit si am citit ca vorbeai de mine
Depinde daca ai raspuns printre primii la o intrebare sau ai obtinut funda.Inseamna in jur de 100 de raspunsuri.
Daca vrei sa stii de ce nu sunt in top, am dat un raspuns irelevelant(asa a spus Cristina) si din cauza asta pana in 1 Mai nu mai sunt pus in top, mie mi se pare corect, tie cum ti se pare?
Vezi că ai un mesaj privat de la mine.
Mersi. Cică e senzuală, a zis cineva .
Am citit mesajul, ai si replica, intrebare:Tu cum ai facut rost de numele profilului meu ca am vazut ca mi-ai raspun la majoritatea intrebarilor
Nu, am stat pe categoria asta.
La ce te referi? Am dat click pe numele tău și ți-am trimis mesaj de la profil...
Ma refeream la intrebari, dupa prima ai dat pe profilul meu si te-ai uitat la cele cu Totul despre TPU asa este?
Nu, pur și simplu am dat click pe categorie și ai apărut întâmplător pe acolo. Coincidență.
Nu mai fac chestii de genul decât foarte rar. Nu-s așa sociabilă și curioasă .
Cand se intampla sa raspunzi la mai multe intrebari cuiva, da estre dragut cand se intampla
Tu ai mai patit sa iti mai raspunda utilizatorii la mai multe intrebari?
Da, de mai multe ori.
Dar de multe ori nu le-am văzut eu răspunsurile la timp, pe vremea când nu existau notificările.
Pentru mine decat tu mi-ai raspun si inca unul la 2 sau 3 intrebari in rest nimeni nu a vrut
Dacă o să ajungi faimos și/sau cu priză la public, o să se întâmple. Așteaptă puțin și dă ce e mai bun din tine, poate vei fi remarcat.
Asta fac, in 2 zile de la 853 raspunsuri am ajuns la 1053, maine o sa am si mai multe, eu acum m-am reapucat la raspuns
Mie nu imi place poza ei De fapt, niciodata nu mi-a placut orice poza si-a pus pe TPU. Mai bine isi pune poza aia de pe Facebook in care arata ca o sătănică!
Ionut299273 întreabă: