122 de raspunsuri rapide(adica pe primul loc);
153 pe locul 2;
203 pe locul 3;
305 pe locul 4;
si 609 pe restul locurilor.
Lost lasa ca nici poza ta cu filmul acela horror cu dinozauri nu e mai buna
Depinde și de calitatea și complexitatea răspunsurilor.
Stiu,uite ce a scris LostWorld despre pozele tale
Care poză ?
Mi-am schimbat-o pe aia de profil de când m-ai șters din listă.
Și te rog, nu mă deconspira!
Asa e. Dar stii de ce? Nu ca n-as cunoaste-o prea bine, dar cunosc si mai bine administratia site-ului care va eradica raspunsurile off-topic de luni incolo...
Nu râde de mine, suntem amici de mult timp, știu că doar mă tachinează și nu mă supăr .
Stati mai faceti pauza cu mesajele ca nu imi apar si nu pot citi asa de repede
N-are cum 8-) Mai mult de 121 n-au cum sa fie. Pe bune acum, pentru ce-ti trebuie sa stii?
174 raspunsuri*50p fiecare = 8700 puncte in situatia cea mai defavorabila, adica atatea puncte poti avea minim! Tu la 6085p cum sa ai 174? Hai mai bine renuntati ca nu le avem cu aritmetica. E greu de analizat fiecare raspuns in parte. Nu toate raspunsurile sunt evaluate identic. Si asta ar implica sa accesezi fiecare intrebare la care ai raspuns.
Vroiam sa stiu din prima, au iesit 174 ca am scazut din 1227(cat am acum) 1053(cat aveam ieri)...a iesit 174, nu ma crezi ghinion, a si nu ai voie sa copiezi pozele altora
,scuze nu am vazut ca esti LostWorld, am crezut ca esti altcineva
Pai ce treaba are cu intrebarea de ieri? God...e altceva punctajul de astazi.
Eu am calculat, cum am trimis si in celalalt coment de tine, am scazut din cate raspunsuri am azi cate am avut ieri
Da, ma, dar e altceva ce tot spui tu. Intrebarea asta a ta are legatura cu 6085p. Azi e alta treaba ce punctaj mai ai. Comentezi aiurea.
Seara mi-a crescut cu aproximativ 3000, dar nu mai pot modifica
Daca el vrea sa zica aceste "secrete" ale site-ului nu este problema, problema este ca mi-a spus ca raspuns ceva ce nu aveam nevoie(ca nu conteaza locurile)
Eu nu am apucat nici o repriza, tu ai inceput sa te iei de mine si de SecretP, lasa-ma in pace
Ionut299273 întreabă: