Îți comprim totul într-o vorbă adevărată spusă de un bătrân: dacă ești prost de mic, când ești mare jonglezi(cu prostia). Te-ai prins?
Am invatat cum sa ma descurc in diverse situatii etc. Daca tot ai deschis subiectul am pofta sa aprofundez.
De pe TPU am invatat multe. In primul rand, citind intrebarile si raspunsurile altor useri. In al doilea rand, am invatat din propriile mele postari. Pur si simplu, ma uit la raspunsurile pe care le-am dat in primele zile cand mi-am facut cont si ma intreb: "Asa fraier am putut sa fiu?".
Dar tu? Ce ai invatat de cand esti pe TPU?
Să-mi exprim părerile fără să mă tem că vor frustra pe cineva (deşi din politeţe încă mai tac multe).
Buna
chiar daca am o varsta, asta nu inseamna ca le stiu pe toate, asa ca ar suna a ipocrizie sa zic ca nimic nu am invatat de aici, trebuie sa recunosc ca ajut acolo unde ma pricep si dau sfaturi ca si copiilor mei, dar mai trebuie sa recunosc ca am mai capatat ceva si de aici, mai sunt si useri, inori dar care au un nivel de cultura ridicat si iti face placere sa stai de vorba cu ei..in rest, toate intrebarile sunt legate de sex si sarcina, ca mama, e trist sa citesti asa ceva. mai ales ca minorele isi incep viata sexuala de micute..trist dar adevarat
O zi frumoasa sa ai
Mie imi par interesante intrebarile si mai vreau si altele si mai interesante sa pot invata ceva nou
Acest site a fost creat de niste oameni foarte inteligenti de a le ajuta unul pe altul ca niste frati/surori. Aici inveti ca ii poti ajuta si pe alti si ei iti vor sari in ajutor.
In unele cazuri ca sunt oameni care nu urasc la fel de mult ca mine(am vazut multe intrebari emotionante), am mai vazut si persoane cu aceleas pasiuni, dar cel mai important am vazut persoane cu o perceptie diferita.
anonim_4396 întreabă: