NOname
| NOname a întrebat:

Ce ciudăţenie haioasă mi s-a întâmplat azi... Verificam dacă are google ceva cunoştinţe despre Leocerba - eram curioasă dacă nu-i e străin cuvântul şi cum îl despică - şi, surpriză!, o găsesc pe Leocerba noastră activând pe un alt site de întrebări şi răspunsuri, apoi pe Hombre, pe Miha, chiar şi pe Misogin cu Legiuitoarea. Parcă toţi s-au mutat acolo. Apoi dau şi peste o NOname cu un răspuns enervant. Mare mi-a fost mirarea, când am intrat pe profilul ei şi am descoperit că e eu.
http://aflarapid.net/publicProfile/answers/12/
Mă poate lămuri cineva? Ce se întâmplă? Cum să avem conturi pe un site, de care nici nu am auzit? Parcă ar fi nişte extratereştri ce ne răpesc de pe TPU şi ne clonează. Care-i faza?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Sa le uram celor de pe site-ul ala traditionalul Copy-Paște fericit!

39 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

Constiinta sufletului se proiecteaza in plan astral astfel luand nastere niste entitati ce se propaga material in eter, trecand de dimensiunea dionisiaca direct in urmele biologice din mediul digital de stocare al diferitelor site-uri, si actioneaza ca un poltergeist al sinelui in dreptul nostru in locuri de care nici nu am auzit. Ce prostie am putut sa spun aici laughing la tampenii ma duce mintea. Apropo, 2pac nu a murit, traieste in buncarul lui Putin din Siberia de unde dicteaza noua ordine mondiala. Vrajitoarele exista, se pot cumpara in perioada de halloween de la magazine cu ornamente si bricolaj, Nicolae Ceausescu nu era Nicolae Ceausescu. Feriti-va de femei si de profesoare, in special de femeile profesoare. lemnul nu e maro, contine niste compusi chimici care absorb toate celelalte lungimi de unda ale radiatiei luminoase si o reflecta doar pe cea corespunzatoare culorii rosii.

| MeForeverAlone a răspuns:

Deci stai puțin, tu ca să vezi ce nume sau ce utilizatori sunt pe acolo, practic nu te-ai logat pe site? După ai văzut că erau răspunsuri date te... tine?

| NOname explică (pentru MeForeverAlone):

Exact! laughing

| MeForeverAlone a răspuns (pentru NOname):

Dar eu ca sa ma,, caut" acolo ar trebui sa ma loghez...atunci cum imi dau seama daca am fost clonat sau nu?

| NOname explică (pentru MeForeverAlone):

De ce să te loghezi? Îţi cere să te loghezi? Nu ştiu, eu m-am găsit din întâmplare şi, clar, nu m-am logat.
Dar observ că au şi o listă cu membri şi o căsuţă de căutare pentru ei.
http://aflarapid.net/users/1/
Vezi, poate te găseşti.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru NOname):

Mersi

| Simon a răspuns:

Cred ca staff-ul TPU va fi foarte interesat laughing)

| NOname explică (pentru Simon):

Chiar sunt curioasă ce au de spus adminii.hee hee

| Adyy5 a răspuns:

Nu pot sa accesez acest site.; _;

| NOname explică (pentru Adyy5):

Probabil s-a şters de tot.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Adyy5):

NICI nu aveai ce face cu site nefunctional.Site-fantomarolling on the floor

| Adyy5 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bãh,pacat.As fi vrut sa-mi vad clona.; _;

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Adyy5):

Prea tarziu, d. Situl a fost anihilat atunci, d ar a fost functinal un ttimp! Nu plange nu ai pierdut nimic!

| Miihaa a răspuns:

Wtf. Scaree

| Ecaterina2016 a răspuns:

Eu am avut parte de alte chestii interesante.2 Profiluri noi cu nume diferite care mi-au cerut sa îi adaug la prieteni și culme ambii aveau playlistul meu copiat laughing și nici un fel de alți prieteni sau activitate.

| Cliar a răspuns:

Well, este de fapt o clona a site-ului TPU care copiaza userii, raspunsurile si intrebarile, astfel daca cauti ceva in genul : "cum sa slabesti TPU" pe google o sa gasesti si link-ul lor pe acolo, si cand dai click ti se incarca o serie de ads de pe care ei fac bani, nimic special. Daca folosesti vpn si adblocker cum am eu nu le dai nici de-un covrigwinking P.S. M-am gasit si eu acolo, si apar fix raspunsurile care le-am dat in urma cu 2-3luni la anumite intrebari de pe TPU.

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Oaau... O fi si o SimSam? Poate cine știe atunci când îți faci cont pe TPU apari si acolo.

| blackPug97 a răspuns:

Interesant.La tine scrie: Membru din 13.06. 2016
Poti sa te bucuri, ai un fratior :3 ...sau o surioara laughing

| NOname explică (pentru blackPug97):

Da, o adevărată încântare! laughing