NOname
| NOname a întrebat:

Ce ciudăţenie haioasă mi s-a întâmplat azi... Verificam dacă are google ceva cunoştinţe despre Leocerba - eram curioasă dacă nu-i e străin cuvântul şi cum îl despică - şi, surpriză!, o găsesc pe Leocerba noastră activând pe un alt site de întrebări şi răspunsuri, apoi pe Hombre, pe Miha, chiar şi pe Misogin cu Legiuitoarea. Parcă toţi s-au mutat acolo. Apoi dau şi peste o NOname cu un răspuns enervant. Mare mi-a fost mirarea, când am intrat pe profilul ei şi am descoperit că e eu.
http://aflarapid.net/publicProfile/answers/12/
Mă poate lămuri cineva? Ce se întâmplă? Cum să avem conturi pe un site, de care nici nu am auzit? Parcă ar fi nişte extratereştri ce ne răpesc de pe TPU şi ne clonează. Care-i faza?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Sa le uram celor de pe site-ul ala traditionalul Copy-Paște fericit!

120 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare eu am fost clonat?

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Caută-te! Cred că toţi suntem.hee hee

| MeForeverAlone a răspuns:

Deci stai puțin, tu ca să vezi ce nume sau ce utilizatori sunt pe acolo, practic nu te-ai logat pe site? După ai văzut că erau răspunsuri date te... tine?

| Simon a răspuns:

Cred ca staff-ul TPU va fi foarte interesat laughing)

NOname
| NOname explică (pentru MeForeverAlone):

Exact! laughing

NOname
| NOname explică (pentru Simon):

Chiar sunt curioasă ce au de spus adminii.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Am cautat cativa utilizatori de pe TPU la nimereala si la fiecare am gasit o copie, dar nu si la mine, probabil pentru ca sunt mai nou
Oricum, ciudat

| dannys a răspuns:

La naiba si eu am fost clonata sad

| MeForeverAlone a răspuns (pentru NOname):

Dar eu ca sa ma,, caut" acolo ar trebui sa ma loghez...atunci cum imi dau seama daca am fost clonat sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza e ca sunt sanse sa fie aceeasi oameni de aici sau sa fie alti oameni care au vazut ce porecle si-au atribuit cei de aici si-au creeat conturi cu aceste porecle si cam atat.
Multa lume pierde timp inutil pe internet printre care si eu.Mai bine zis nu am ce face unori si cu asta imi ocup timpul.Eu de abia astept sa fiu rapit de extraterestrii.Am asa multe intrebari pentru ei in legatura cu universul.

Stii vorba aia happy Nu timpul trece pe langa noi ci noi trecem prin timp.

NOname
| NOname explică (pentru MeForeverAlone):

De ce să te loghezi? Îţi cere să te loghezi? Nu ştiu, eu m-am găsit din întâmplare şi, clar, nu m-am logat.
Dar observ că au şi o listă cu membri şi o căsuţă de căutare pentru ei.
http://aflarapid.net/users/1/
Vezi, poate te găseşti.

| OldSoul a răspuns:

La o prima impresie este un site foarte ieftin.
Deci e clar ca e ceva ieftin si restrans.
Probabil fosti membri TPU si-au facut propriul lor site, unii posteaza si acolo si aici, altii doar acolo, si desigur sunt unii "fani" care posteaza acolo cu nick-urile utilizatorilor cunoscuti de aici.
Sau este o clona ieftina a TPU.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Faza e că, deşi nu mi-am recunoscut primul răspuns care mi-a sărit în ochi, odată ce am intrat pe profil NOname, am constatat că el conţine răspunsurile mele de pe TPU, o parte din ele, cel puţin. Creepy.hee hee

NOname
| NOname explică (pentru OldSoul):

Tocmai, nimeni nu postează nimic. Doar sunt xeroxate postările şi conturi de aici şi preluate de ei, îmi scapă numai, în calitate de cine.

| Mayhem666 a răspuns:

Wow, m-am cautat acolo si m-am gasit, ma intreb cand m-au clonat extraterestrii? laughing
Oricum intrebarile care sunt acolo, sunt exact intrebarile pe care le-am pus aici pe TPU, doar ca putin modificare. Ce naiba se intampla?
Si am vazut ca nu sunt toate intrebarile mele acolo, ci doar o parte din ele (doar 21, iar eu am peste 200), si am vazut ca e membru din 27.04. 2016, deci doar de cateva luni, eu pe TPU am cont de mai mult de un an.
Stiu sigur 100% ca acela nu sunt eu, ma intreb cine poate fi?

| MeForeverAlone a răspuns (pentru NOname):

Mersi

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Mayhem666):

O fi vreo alta față pentru TPU? Altă explicație nu găsesc...

| Mayhem666 a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Nu cred, pentru ca acolo nu erau toate intrebarile mele si nici toate raspunsurile mele, si aici am si cate 40-50 de raspunsuri la o intrebare, acolo abia daca aveam 4-5 raspunsuri la o intrebare. Eu cred ca sunt oameni care si-au facut acolo cont cu nickname-urile noastre de aici.

NOname
| NOname explică:

Mi-a venit o idee.
Asta, cu o (aparentă) preluare a user-ilor de pe un site consacrat, cu o comunitate închegată, poate fi doar o strategie de marketing, o (f)undiţă cu care să prindă mai mulţi nostalgici sau doritori de un nou început (cu feţe vechi).
Plus, mimând o comunitate numeroasă, ei au şanse să câştige mai mult din publicitate şi chestii.

Altfel e prea nonsens, ca să aibă sens.hee hee

| Drimmero a răspuns:

Stii ce cred eu? Niste trolli non-liferi au facut asta,, am patit si eu asta pe alte site-uri intr-o comunitate sportiva mai demult... nu e de joaca cu astfel de psihopati, dar e hilar/

| LoveSleep a răspuns:

M-ați prins.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Mayhem666):

Da, dar ar fi prea de tot, adică ne-am găsit toți acolo, cum e posibil să fi luat toți nickname-urile noastre? Doar nu puteam să se vorbească 100 de oameni între ei...cred că cineva își bate joc de noi
hai să-i raportăm la poliție laughing

| BogdantheDreamer a răspuns:

Sunt doar fanii vostri!

NOname
| NOname explică:

Văd că avem aşa:

pe TPU
Utilizatori: 1.033.222
Întrebări: 3.183.189
Răspunsuri: 13.577.744

pe CLONA
Membrii: 150.347
Întrebări: 274.973
Răspunsuri: 850.586

...deci nu ne-au furat chiar pe toţi, dar o mare parte.

| Mayhem666 a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Nu suntem chiar toti acolo, daca te uiti bine, acolo sunt mult mai putini membrii decat aici, am pus si eu intrebarea asta, si unii au spus ca ei nu s-au gasit acolo.
Probabil avem admiratori, care si-au facut cont dandu-se drept noi. Hai sa ii lasam si pe ei sa se simta bine in pielea noastra laughing

NOname
| NOname explică (pentru Drimmero):

Cât de non-lifer să fii, să furi 150 de mii de conturi? laughing

| Drimmero a răspuns:

M-am gasit si pe mine, dar de ce ai face asa ceva? In ce lume traim!

| Drimmero a răspuns (pentru NOname):

Atat de non-lifer incat sa nu fi iesit din casa cel putin 3 luni pentru a clona pe toti.
Ma umfla rasul deja cand ma gandesc la asta,, vedete peste noapte.

| mihai69 a răspuns:

Mda și pe mine m-am regăsit pe-acolo.
Doar că hoții mi-au amestecat contul cu alte tâmpenii: aici am zero întrebări, acolo am vreo 8, dintre care una chiar îmi place: se făcea că aș fi o fătucă de 12 ani care se-ntreabă dacă să rămână la bustieră sau poate trece la sutien. Apoi cică sunt un băiat care am terminat clasa a IX-a și aici, și în Germania. Damn! nu mai știu nici eu câte personalități am...
http://aflarapid.net/publicProfile/questions/99162/
Dar cele două sute și ceva de răspunsuri par să fie totuși ale mele.

| Mayhem666 a răspuns (pentru NOname):

Am vazut ca e acolo un butonas pe care scrie, contacteaza-ne, ma intreb ce o sa se intample daca il apas si ii intreb : "De ce ati furat conturile utilizatorilor de pe TPU?"
Mda... imi cere numele utilizatorului, e-mail, si nu se stie daca acel cont a fost facut cu e-mailul meu, sau cu un e-mail fake, unul nou inventat de cel care a facut acel cont fake.
Mai bine ma potolesc laughing