Bună.
Deci,fără supărare (deși pariez că voi primi „nefolositor" și...),dar mie chiar mi se pare o mare prostie. „Greșit/Discutabil". Cine a avut ideea asta? A,gata știu:NOname. Când a pus întrebarea aia eu am răspuns că nu sunt de-acord, dar am primit „nefolositor" și „stupid". Toți cei care-au zis așa au primit.
O fi ea o fată deșteaptă, dar nu înseamnă că toate ideile ei sunt bune. Toți greșim. Mie asta mi se pare o greșeală.
Serios! Nu-i același lucru „Stupid" cu "Greșit" și „Greșit" nu-i tot una cu „Discutabil"
Într-adevăr, știu că te simți foarte prost atunci când primești „stupid" și-ți pare rău că n-ai putut da un răspuns mai bun, dar asta e... când ceva e stupid e stupid. Nu văd pentru ce să ocolim. Avem 5 ani, sau ce?
Greșită...e o problemă la mate, nu un răspuns care nu-i chiar pe placul tău. Dacă nu te-ajută dai „nefolositor"„ nu greșit".
Iar de „discutabil" chiar nu cred că mai are rost să zic ceva...
O zi bună!
Bună.
Dacă este considerat greșit și se comentează asupra acestui aspect, este de așteptat ca participanții să se ia și la ceartă, caz întâlnit destul de des, aici!
Pa, pa.
Adminii se temeau ca pustii de 8 ani care frecventeaza acest site o sa intre in depresie daca vad denumirea de stupid, si o sa se sinucida in direct pe TPU...
Sincer? siteul are 1000 de probleme si astia se gandesc la denumirea voturilor
Nu stiu daca asta e prostie, sau doar indiferenta...
Că e o porcărie, nu știu dacă mai porcărie decât butonul de Ignore, dar tot pe-acolo. Cum am mai spus, mai rău de atât poate fi?! Site-ul se duce de râpă grav, păcat.
Mi se pare mai OK să zici că un răspuns este "greşit" decât "stupid" pentru că nu se mai simte nimeni jignit.Dar nu-i văd rostul acelui "discutabil", de ce adminii l-au pus după "greşit".Era mult mai bine să fie doar "greşit" şi gata.
E naspa, preferam stupidul, cum poti spune ca un lucru gresit poate fi discutabil?
Un raspuns supid, stupid ramane...nu gresit/discutabil. Porcarie votul asta...mai bine reparau alte chestii la site-ul asta
E inutil. Ce e stupid, stupid ramane, indiferent de denumire. Crezi ca in mintea noastra vom vota dupa alt criteriu sau principiu? Stupid = irational, gresit = incorect, apropiate ca sens, ambele fiind negative, deci tot un minus pentru raspunsul catalogat astfel.
Cat despre alaturarea cu discutabil, o porcarie! Macar sa fi facut un vot separat, ca sinonim nu e cu gresit discutabil. Discutabil poate fi si un plus, o caracteristica pozitiva, deci cum dracu imi dau seama daca raspunsul meu e unul bun sau prost cand primesc acest vot?
Conversatie surprinsa de mine in tramvai:
-Jelli, ii mai dai lu' bunica la gioale?
-Ce comentariu discutabil!
Comform spuselor tale "Discutabil poate fi si un plus" ti-am tras un discutalbil si tu stii ca eu gandesc pozitiv fata de tine, acum ramane sa-ti da-i tu seama daca e asa si asa.
Triana întreabă: