| AnnePlatt a întrebat:

Ce parere aveti de noul vot Gresit/Discutabil?

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună.
Deci,fără supărare (deși pariez că voi primi „nefolositor" și...),dar mie chiar mi se pare o mare prostie. „Greșit/Discutabil". Cine a avut ideea asta? A,gata știu:NOname. Când a pus întrebarea aia eu am răspuns că nu sunt de-acord, dar am primit „nefolositor" și „stupid". straight face Toți cei care-au zis așa au primit.
O fi ea o fată deșteaptă, dar nu înseamnă că toate ideile ei sunt bune. Toți greșim. Mie asta mi se pare o greșeală.
Serios! Nu-i același lucru „Stupid" cu "Greșit" și „Greșit" nu-i tot una cu „Discutabil" straight face
Într-adevăr, știu că te simți foarte prost atunci când primești „stupid" și-ți pare rău că n-ai putut da un răspuns mai bun, dar asta e... când ceva e stupid e stupid. Nu văd pentru ce să ocolim. Avem 5 ani, sau ce? straight face
Greșită...e o problemă la mate, nu un răspuns care nu-i chiar pe placul tău. Dacă nu te-ajută dai „nefolositor"„ nu greșit". straight face
Iar de „discutabil" chiar nu cred că mai are rost să zic ceva...
O zi bună!

15 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Că e o porcărie, nu știu dacă mai porcărie decât butonul de Ignore, dar tot pe-acolo. Cum am mai spus, mai rău de atât poate fi?! Site-ul se duce de râpă grav, păcat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este considerat greșit și se comentează asupra acestui aspect, este de așteptat ca participanții să se ia și la ceartă, caz întâlnit destul de des, aici!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E inutil. Ce e stupid, stupid ramane, indiferent de denumire. Crezi ca in mintea noastra vom vota dupa alt criteriu sau principiu? Stupid = irational, gresit = incorect, apropiate ca sens, ambele fiind negative, deci tot un minus pentru raspunsul catalogat astfel.
Cat despre alaturarea cu discutabil, o porcarie! Macar sa fi facut un vot separat, ca sinonim nu e cu gresit discutabil. Discutabil poate fi si un plus, o caracteristica pozitiva, deci cum dracu imi dau seama daca raspunsul meu e unul bun sau prost cand primesc acest vot?

| vali1985 a răspuns:

Nu prea imi place. Datorita lui ne putem certa.

| Woodenpints91 a răspuns:

Pupincurism de 2 bani.

Apache
| Apache a răspuns:

Adminii se temeau ca pustii de 8 ani care frecventeaza acest site o sa intre in depresie daca vad denumirea de stupid, si o sa se sinucida in direct pe TPU...
Sincer? siteul are 1000 de probleme si astia se gandesc la denumirea voturilor
Nu stiu daca asta e prostie, sau doar indiferenta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Conversatie surprinsa de mine in tramvai:
-Jelli, ii mai dai lu' bunica la gioale?
-Ce comentariu discutabil! rolling on the floor

| AnnePlatt explică:

Sunt de aceeasi parere cu voi mai ales cu Apache.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Comform spuselor tale "Discutabil poate fi si un plus" ti-am tras un discutalbil si tu stii ca eu gandesc pozitiv fata de tine, acum ramane sa-ti da-i tu seama daca e asa si asa. laughing

| Bitter a răspuns:

Un raspuns supid, stupid ramane...nu gresit/discutabil. Porcarie votul asta...mai bine reparau alte chestii la site-ul astastraight face

| Tweetymrrr a răspuns:

Nu'mi place, e prea formal acum. Îmi e dor de "stupid".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ii este numele asa este si votul:gresit si discutabil!

| Ana94 a răspuns:

Mi se pare mai OK să zici că un răspuns este "greşit" decât "stupid" pentru că nu se mai simte nimeni jignit.Dar nu-i văd rostul acelui "discutabil", de ce adminii l-au pus după "greşit".Era mult mai bine să fie doar "greşit" şi gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de cacao.

| elasexygagica a răspuns:

E naspa, preferam stupidul, cum poti spune ca un lucru gresit poate fi discutabil?

Întrebări similare