| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Ce parere aveti despre Oracolul TPU? Mie mi se pare una buna!

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Meh...

Era mai buna o sectiune speciala cu intrebari anonime. Astfel poate oamenii care au probleme dar le este frica sa puna intrebari sau sa caute un raspuns sa poata puna acele intrebari fara sa se stie cine le-a pus.

asta cu oracolul imi aduce prea mult a studiu de piata. O firma inteligenta poate pune un "Oracol aici si sa culeaga informatii importante in ceea ce priveste tranduri, mode si alte astfel de situatii.

15 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Bună.
Da,este interesant.Eu am răspuns la toate întrebările până acum.
Dar tu?
Pa, pa.

| DiamantulAuriu a răspuns:

Salut este ceva fain acest oracol, eu am raspuns la toate intrebarile

| Tomanecre a răspuns:

Este de-a dreptul minunata, pacat ca e facuta doar pentru cei care nu stiu prea multe!

| UnRomanOarecarare a răspuns:

Foarte tare, o sa iti dai seama ce fel de om esti

| thewomaninwhite a răspuns:

Mi se pare oarecum distractiv

| thegatekeeper a răspuns:

E ok, insa nu mi se pare cine stie ce. E oarecum distractiv, sa zicem.

| MaNumescCumDoresc explică (pentru τττ):

Si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PinkTerror):

Exista inainte posibilitatea dar colcaia site-ul de trolli. Oricum si asa suntem anonimi cu aceste conturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oracolul asta e cel mai inteligent program de marketing creat vreodata pe un site de socializare! Imi place! Super tare!

| PinkTerror a răspuns (pentru anonim_4396):

NU ma refer la intrebari pur anonime.

Ma refeream la intrebari care sa apara ca fiind anonime dar legate de un cont. astfel less trolls, more honest questions.

in opinia mea.
Have fun,
PT

anonim_4396

E fix pe dos.

That's sad. then... sad

Sunt sigur ca sunt persoane pe aici care ar vrea sa puna intrebari mai dificile dar nu au curajul.

Have fun,
PT

anonim_4396

Ceea ce am vrut sa spun e ca pana si un cont pe TPU cu un pseudonim si un avatar anume iti pastreaza anonimitatea...doar daca nu te referi la o anonimitate de rang 2: adica ai cont pe TPU de ceva timp(cativa ani) si te cunosc oarecum anumiti useri si vrei niste intimitate. Am cunoscut cazuri. Useri cu inca un cont de tip anexa big grin
Altfel, esti anonim in mediul asta virtual. Cat de anonim sa fii? Ti-am zis, inainte cand se permiteau intrebari si raspunsuri anonime se facea trolling foarte mult(hartuire a altor utilizatori, intrebari in deradere, etc. )

Eu ziceam ca o varianta:

Tot din contul respectiv sa poti alege sa il postezi ca anonim.
Astfel intrebarea este legata in continuare de un cont care poate fi tras la raspundere in timp ce sa ai cont de cativa ani sau sa ai prieteni care iti stiu nickul sa nu stie cine esti.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Mi se pare super bun, mai ales că poţi câştiga şi premii.
Numai BIne.

Întrebări similare