| Mirela14 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care pun intrebari care nu au nicio legatura cu categoria la care au pus-o? Eu as propune sa nu le mai raspundem acestor persoane si sa le atragem atentia despre acest lucru.

Răspuns Câştigător
| smile20000 a răspuns:

Sau sa sa le raportam da te-ai gandit foarte bine

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Raportez de fiecare dată întrebările, care nu au o urgenţă majoră (gen: "Ana are mere?", "imi dai metin2?", "câţi ani ai?", etc.) şi sunt postate la categorii total greşite. Asta după ce îl anunţ pe autor că a greşit categoria (opţional), ca să se mai rărească cazurile de acest gen pe viitor.

| Lɑяisɑ a răspuns:

Site-ul a fost creat sa ne ajutam unii pe altii! Poate se grabesc sa afle raspunsul. Unii chiar isi cer scuze!

| smile20000 a răspuns:

@cocolino97 de ex eu vreau sa stiu care e cel mai bun tel de pe piata si il pun la categoria '' Dragoste si sex''... doar asa ca sa-mi bat joc
nu-i asa cai bine sa ma ierti si de asta o sa fac mereu ca stiu ca sunteti iertatori rolling on the floor
daca sunt grabiti pot so puna de 100 de ori da macar la categoria corecta!

| Adredemesconf a răspuns:

Deja fac asta.Le spun că e greșită categoria, dar cui ii pasă?

| Zome a răspuns:

Exact! mi se pare o idee foarte bunabig grin

| emima a răspuns:

Si m-ai si zic ":scuze categoria"

| LLTCATpRoduction a răspuns:

Da ce tu ai pus-o bine? mia intai uita-te la tine si dupa aia spune de altii...asta care ai pus-o tu se pune la conversatii nu la totul despre TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WoW. Ma uimiti pe zi ce trece, dragilor. Daca asta ar fi singura greseala a membrilor ar fi bine.

| Mirela14 explică:

Yuly poate ai si u dreptate dar unii pun intrebari la categorii gresite pentru ca isi bat joc

| Mirela14 explică:

LLTCATpRoduction aceasta intrebare pe care am pus-o nu are legatura cu TPU? Te asigur ca am pus-o binehee hee Si mai mult la aceasta intrebare ma refeream la ce-i care pun intrebari stupide. Sper ca v-am lamurit.

| Ayy123 a răspuns:

Daaa.

| yuly04 a răspuns:

Nu am o parere foarte buna mai ales ca domeniul poate fi de alt caracter ma rog poate au gresit nu trebuie sa ii condamnam altadata o sa puna la domeniul potrivit

| Cdzgariat a răspuns:

Ai dreptatewinking

| cocolino97 a răspuns:

Poate au gresit si poate... ar trebui sai iertam corect no? poate n-o sa mai puna intrebari la categoria gresita

| VickySix a răspuns:

Suna interesantlaughing