Bună!
Postările ( indiferent că sunt întrebări sau răspunsuri ) care sunt raportate se ŞTERG de pe site!
Vezi detalii la punctele 12, 13 şi 40-42 din Regulament/Secţiunea F.A.Q. de la linkul :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Toate cele bune!
Măi, "logică de baltă" o fi în cazul tău :(
Am crezut că ştii să citeşti TOT răspunsul meu!
Acolo mai SCRIA :
"Vezi detalii la punctele 12, 13 şi 40-42 din Regulament/Secţiunea F.A.Q. de la linkul :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente "
Deci, se ÎNŢELEGE că răspunsurile raportate se şterg în condiţiile în care ÎNCALCĂ Regulamentul!
E out din competitie, asta este 100% garantat, daca pierzi acasa cu Barcelona, nu mai are nicio sansa. Nini a fost suspendata ca a avut multi ''dusmani'' pe aici. Am vazut o gramada ce injura pe aici, dar sunt ''iertati'', iar Nini ca nu jigneste si doar incearca sa comunice a luat suspendare/ban. Se intampla exact ca pe site-urile sportive unde cei care tastau civilizat luau flagg-uri si ban, iar cei care injurau n-aveau nicio treaba!
Habar nu am, daca nu te raporteaza vreun frustrat nu cred ca ai vreo sansa sa te baneze. Cred ca cei de pe TPU au destulta minte incat sa nu baneze conturile celor care nu jignesc pe aici. Daca se intampla exact ca pe prosport/digisport unde moderii erau trolli si moderau cuvinte precum ''sarpe, carte, spatiu, etc'' e de rau atunci.
Eu cred ca am respectat regulamentul.
Pai mda... depinde de ce raspunsuri ai dat si la ce intrebare.
Da.
Dar unde vezi raspunsurile sterse? Ca eu nu am vazut pana acum. Poate ca nu am
Postari sterse de admin (scrie pe stanga).
Imposibil sa nu ai niciunul sters.Toate discutiile noastre au fost sterse.
O da... Oare de ce
Au fost sterse cu intrebarile.
Sau cineva le-a raportat ca fiind irelevante.
Mda... vina mea. Nu au fost suficient de inspirate
Nu e vina ta.
Problema e ca discutam despre ceva ce nu avea legatura cu intrebarea.
Da, dar puteam face legatura la intrebare si nu am facut... Ma rog. O sa fiu mai atent
Eu nu cred ca voi mai face conversatie aiurea la intrebari.
Oh, bine atunci
Si nu cred ca o sa stearga intrebarea, nu au de ce. Doar e cu scop informativ.
Ma gandesc ca te referi la raspunsurile din cadrul unei intrebari la care tu ai raspuns! In cazul asta ele sunt sterse de catre admini.Intrebarea aia incalca regulamentul, chiar daca raspunsul tau e ok.Esti victima colaterala!
Se şterg. Şi eu am multe şterse care nu încalcă regulamentul, doar că erau la întrebări care pe unii i-au deranjat şi le-au raportat (cred).
Hey!
La inceput si eu eram suparat caci mi se stergeau raspunsuri bune.
Raspunsurile sunt sterse atunci cand sunt raportate,eronate sau vulgare, conversationale etc.
Totusi. Exista intrebari la care poti raspunde corect si sa ai raspunsurile sterse. De ce?
Chiar daca raspunsul tau este unul sincer si corect... s-ar putea ca intrebarea la care ai raspuns sa fi fost stearsa de un admin. Atunci cand este stearsa o intrebare *de catre un admin*, sunt sterse si raspunsurile date la aceasta intrebare, inclusiv funditele.
De asemenea, daca te intreaba cineva niste cuvinte in franceza atunci s-ar putea sa-ti fie sters raspunsul intrucat este considerat "ajutor pentru teme", lucru care este pedepsit drastic pe acest site.
Succes!
Off!
Ohoo. si inca cate
Cate ai sterse?
305 Tu?
250.
Ai mai putine. Oh. Eu sunt mai vorbaret
Asta e!
Ia uite-l mă.
'Eu nu am niciunul şters, pe mine mă plac toţi. ' - adică nu ai vizitat secţiunea 'postări şterse de admin'
Sincer, chiar ma gandeam daca o sa observi asta
Dar acum am vazut si eu
)
Si chiar credeam ca raspund ce trebuie
App, iar am facut-o am facut conversatie la intrebarea lui Criss, si iar se supara pe mine
Criss nu se supără
Eh, probabil iar ne vor şterge răspunsurile. Acum nici măcar nu suntem la conversaţii ca să avem o scuză. Facem numai ilegalităţi
Daca crezi tu...
Si da suntem rai
Nu mă supăr.
Si eu ma gandeam la intrebarea lui suri cand ai zis cate raspunsuri ai.
Ce presupune o raportare?
Atat intrebarile cat si raspunsurile pot fi raportate. Am creat aceasta functie pentru a limita postarile de pe site care sunt neconforme cu scopul lui si pentru a asigura un climat placut pentru toata lumea pe TPU.
Chiar daca doar seniorii au dreptul de a raporta, si juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile catre postarile care incalca regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, insa, daca membrii comunitatii TPU le vad inaintea noastra, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunostinta. Mai multe raportari ale aceleiasi postari vor duce la respingerea automata a postarii respective.
http://www. tpu.ro/intrebari-frecvente#12
E complicat sa-ti raspund, dar ti-o zic sigur ca unele raspunsuri sunt sterse direct useri privilegiati.Asa ca ai grija cu cine te certi, pe cine refuzi la intalniri etc.
Acum vreo ceva ani, de pe alt cont stergeam raspunsurile direct, ele nu mai ajungeau la administratori.
Sa zicem ca te apuca tourette, administratori nu-s, bosorogii care fac legea pe aci sunt dusi sa-si inchida gainile odata cu ei...cine raporteaza si cum se sterg? E simplu, unii dintre noi mai capata si alte puteri.E ca in X-men League.
Bun, iti dai seama ca am facut abuz de puteri si m-au facut muritor.
Acum e o baba sau un mos care-mi tine raspunsurile in pom si mi le sterge, dar ii trece sau poate se grabeste. am vazut reduceri la lumanari.
Frustratule!
Daca am inteles ceva...