Bună!
Postările ( indiferent că sunt întrebări sau răspunsuri ) care sunt raportate se ŞTERG de pe site!
Vezi detalii la punctele 12, 13 şi 40-42 din Regulament/Secţiunea F.A.Q. de la linkul :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Toate cele bune!
Se şterg. Şi eu am multe şterse care nu încalcă regulamentul, doar că erau la întrebări care pe unii i-au deranjat şi le-au raportat (cred).
Pai mda... depinde de ce raspunsuri ai dat si la ce intrebare.
Dar unde vezi raspunsurile sterse? Ca eu nu am vazut pana acum. Poate ca nu am
E out din competitie, asta este 100% garantat, daca pierzi acasa cu Barcelona, nu mai are nicio sansa. Nini a fost suspendata ca a avut multi ''dusmani'' pe aici. Am vazut o gramada ce injura pe aici, dar sunt ''iertati'', iar Nini ca nu jigneste si doar incearca sa comunice a luat suspendare/ban. Se intampla exact ca pe site-urile sportive unde cei care tastau civilizat luau flagg-uri si ban, iar cei care injurau n-aveau nicio treaba!
Habar nu am, daca nu te raporteaza vreun frustrat nu cred ca ai vreo sansa sa te baneze. Cred ca cei de pe TPU au destulta minte incat sa nu baneze conturile celor care nu jignesc pe aici. Daca se intampla exact ca pe prosport/digisport unde moderii erau trolli si moderau cuvinte precum ''sarpe, carte, spatiu, etc'' e de rau atunci.
Postari sterse de admin (scrie pe stanga).
Imposibil sa nu ai niciunul sters.Toate discutiile noastre au fost sterse.
Au fost sterse cu intrebarile.
Sau cineva le-a raportat ca fiind irelevante.
Ionut299273 întreabă: