anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va enerveaza pe TPU? argumentati

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Ma irita usor
- obsesiile pustilor si pustoaicelor pentru muschi, sani, penis, inaltime, greutate. Adica e ok sa te preocupe fizicul dar asteapta sa-si termine natura treaba si dupa aceea poti sa te plangi.
- cei care dau raspunsuri gresite si sunt si artagosi pe deasupra.
- fazele "fac sex acum, pun intrebari mai tarziu"
- trollii fara haz

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,exact aceeas nemultumire am si eu ca si greyhound. Obsesia de muschi, sani, cat si ce sa mamance copilul de 13 ani ca sa faca patratele si fundul nu stiu cum. Dupa cum spune si greyhound, natura nici nu si-a terminat treaba, acesti copii sunt inca in crestere si vor sa ridice fiare.Ma mai enerveaza temele.Practic dua amiaza nici nu mai intru deoarece TPU geme de teme. Rimat,observi? De asemenea,cei ce in loc sa dea un raspuns,sa ajute cu ceva,se baga ca musca in lapte,deviaza de la subiect si jignesc persoanele. Asta la intrebari. Referitor la site, ma enerveaza ca atunci cand ai o idee fixa si cauti ceva raspuns, sa ajuti, hop apare si reclama aia de la Vodafone sau alta exact pe mijlocul ecranului sau in alte parti. pana sa dau clcik si pana sa revin la pagina cu intrebarea, am uitat tot raspunsul pe care voiam sa-l dau. Nu stiu daca cineva sa plans team-ului despre aceste reclame dar sunt foarte enervante.Ecranul e plin de ele, nu mai ai loc sa citesti de ele. A trebuit sa descarc un adblok sa nu mai vad asta.

| sublime89 a răspuns:

Aceleasi intrebari se tot repeta. Prea multi utilizatori sunt preocupati de aceleasi lucruri marunte.

| Sociopat a răspuns:

Intrebarile se repeta. Aparent nimeni nu stie cum sa spuna cuiva ca-l place.

De asemenea exista o chestiune numita "search" deci lumea poate simplu sa scrie acolo cuvintele cheie si poate evita postarea unei intrebari care si-a primit deja raspunsul acum 2-3 ani.

| OnuOnulică a răspuns (pentru Sociopat):

Corect! laughing eu sincer mă amuz și acum că încă mai există oamenii care nu știu ce e aia o fundă sau cum se acordă...

| b0denN a răspuns:

Faptul ca toti copii de 8 - 13 ani pun intrebari de genul : " o sa raman insarcinata dupa primul sarut? ", "cum imi fac o prietena", "sunt dependent de masturbare" si tot feluri de "cretinisme" copilaresti!

Întrebări similare