Eu cred ca e o porcarie! Dece sa iti schimbi username-ul daca nu vrei?! Dar sunt altele mai frumoase incearca Dreame_D, Dreame ( un nr. 1, 2, 3...),DreameDool sper ca ti-am fost de folos!
Bună.
Se dorește să nu mai există doi utilizatori cu același nume și este și normal.
Pa, pa.
Cel care are acelasi nimic cu tine e probabil mult mai vechi pe site.Asculta ce ti se spune ca sa ajuti si tu la imbunatatirea site-ului.
Pentru ca sunt o gramada de utilizatori cu acelasi nume si, normal ca se fac confuzii.
Pe alte site-uri, cand te inregistrezi, aplicatia te anunta ca numele ales este deja luat. Aici, nu si, din cauza asta, se pot creea confuzii.
@ Ella ...deja m-am corectat, m-am grabit si nu am m-ai atras atentia in parte la ce scriu. Cind am observat si eu am ris un timp
pup :*
Probabil un alt user si-a schimbat numele asa, si eu am intalnit un al user care avea numele Gabriella, la fel ca al meu, apoi am decis sa imi schimb numele actual!
Userman? )))) Hai ca ai fost tare )
Nu stiu de ce ti se zice asta
Sper sa afli, te pup :*
BTw: Se scrie Username
Aici pe TPU poti sa iti pui numele altui utilizator. Si totusi, e interzis sa iti atribui identitatea altuia punandu-ti acelasi nume si acceasi poza.
Am cautat numele tau la comunitate si nu mai era altcineva care sa ti-l poarte dar cred ca ti l-ai schimbat intre timp.
Sa iti dau un exemplu, nu mi se pare deloc o prostie. Mie mi s-au facut vreo doua clone care postau obscenitati pe chat in numele MEU. Si pentru a evita aceste situatii s-a luat masura.