| Dema a întrebat:

Cind astazi am vrut sa raspund la o intrebare TPU, am dat ok si mi-a aparut asta:
Va rugam sa schimbati Numele public (username) pentru a evita confuziile.
Daca nu il schimbati pana la data de 10 Septembrie, se v-a schimba automat.
Click aici pentru Editare Profil.
De ce?
De l-a inceput de cind m-am logat am fost cu numele Dreamy, iar acum imi apare asta. Si am decis pina ce s-a pun un username la nimereala pina nu voi putea afla de ce nu pot fi cu numele asta.
Voi ce credeti despre >asta?
Ajutati-ma va rog mult, nu vreau alt username!

Răspuns Câştigător
| Ema27 a răspuns:

Eu cred ca e o porcarie! Dece sa iti schimbi username-ul daca nu vrei?! Dar sunt altele mai frumoase incearca Dreame_D, Dreame ( un nr. 1, 2, 3...),DreameDool happy sper ca ti-am fost de folos!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se dorește să nu mai există doi utilizatori cu același nume și este și normal.
Pa, pa.

| justitiarul a răspuns:

Cel care are acelasi nimic cu tine e probabil mult mai vechi pe site.Asculta ce ti se spune ca sa ajuti si tu la imbunatatirea site-ului.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca sunt o gramada de utilizatori cu acelasi nume si, normal ca se fac confuzii.
Pe alte site-uri, cand te inregistrezi, aplicatia te anunta ca numele ales este deja luat. Aici, nu si, din cauza asta, se pot creea confuzii.

| Dema explică:

@ Ella ...deja m-am corectat, m-am grabit si nu am m-ai atras atentia in parte la ce scriu. Cind am observat si eu am ris un timp rolling on the floor
pup :*

| papusikatha a răspuns:

Probabil un alt user si-a schimbat numele asa, si eu am intalnit un al user care avea numele Gabriella, la fel ca al meu, apoi am decis sa imi schimb numele actual!

| xAbb a răspuns:

Userman? rolling on the floor)))) Hai ca ai fost tare laughing)
Nu stiu de ce ti se zice asta straight face
Sper sa afli, te pup :*
BTw: Se scrie Username laughing

| xAbb a răspuns:

@Demaa >big grin

| Marbella a răspuns:

Si mie mi-au zis lfel.probabil mai exista cineva cu numele asta.cred eubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici pe TPU poti sa iti pui numele altui utilizator. Si totusi, e interzis sa iti atribui identitatea altuia punandu-ti acelasi nume si acceasi poza.

Am cautat numele tau la comunitate si nu mai era altcineva care sa ti-l poarte dar cred ca ti l-ai schimbat intre timp.

Sa iti dau un exemplu, nu mi se pare deloc o prostie. Mie mi s-au facut vreo doua clone care postau obscenitati pe chat in numele MEU. Si pentru a evita aceste situatii s-a luat masura.