Dragii nostri,
A mai trecut un an si iata-ne ajunsi la momentul nominalizarilor pentru Userul Anului 2018.
Conditiile raman aceleasi si anume: sa fi avut in ultimul an minimum 20 de raspunsuri pe luna pe o perioada de cel putin 6 luni. Cele postate la Trivia/Amuzante nu sunt luate in considerare. Nu pot fi nominalizati cei care au castigat deja acest titlu.
Asadar, daca stiti pe cineva care indeplineste aceste conditii si care credeti ca merita, lasati propunerea voastra in comentarii pana pe 18 decembrie.
Dupa aceasta etapa, vom valida userii propusi si vom da drumul la votare pana pe 3 ianuarie 2019.
Premiul consta intr-un Espressor automat Tchibo Cafissimo si un stick usb de 64GB.
In plus, vom mai acorda inca 2 premii:
- o Boxa Portabila Akai ABTS-22 pentru premiul de onoare TPU
- o Boxa portabila Philips BT50 pentru cel mai activ nou membru TPU.
Succes si spor la propuneri!
PS. Si autonominalizarile sunt luate in considerare :)
UPDATE: In urma voturilor voastre am desemnat Userul Anului 2018: Bula.
Premiul de Onoare TPU i se acorda lui corbulalbrosu, pentru activitatea sa intensa in comunitate, iar premiul Cel mai Activ Nou Membru TPU ii revine lui sierra1.
Felicitari si multumim tuturor pentru implicare!
Ma user Tobias78 tu stii ce inseamna TPU? un site de intrebari si raspunsuri atat,TPU nu este un site unde criticam,judecam pe alti,daca un user incalca regulamentul este treba unui admin,ceea ce faci si tu si acel user se numeste atac la persoana,ceva interzis pe TPU,potrivit regulamentului TPU,TPU nu este site unde sa ne dam cu parerea despre alti,nu suntem la piata aici, repet nu e nimeni obligat sa ma citeasca, nu ignori un om apoi il critici, il judeci, acel user scrie complet corect gramatical oare tu scrii? spune mersy ca mai continui sa imi pierd degeaba cu tine in loc sa raspund unor useri care au nevoie de ajutor nu de barfe, critici
Mă user Ray... tu ai voie să jigneşti femeile? Ai voie să le faci isterice? Ai voie să te legi de religia mea? Ai voie să-mi jigneşti inteligenţa? Ai voie să-ţi baţi joc de gramatica limbii române?
Ce treabă ai tu cu religia mea? Eu m-am legat de atei?
Tu mi-ai dat ignor... nu eu. Tu te-ai apucat de învăţat şase limbi străine, dar n-ai habar de gramatica limbii române.
Să-ţi pierzi timpul cu mine?! Iar te dai rotund?!
Mă user Ray... tu ai voie să jigneşte femeile?
sa prezinte dovezi si sa le arate unui admin, Ai voie să le faci isterice? isteria la femei a confirmata de freud in caz ca nu stiai, Ai voie să te legi de religia mea? ce religie ai? singurele religii sunt cea ortodoxa si cea catolica, Ai voie să-ţi baţi joc de gramatica limbii române? deci 42% din copii din Romania isi bat joc de gramatica, serios, si prim minstru dar asta te faci ca nu vezi, Tu mi-ai dat ignor... nu eu. Tu te-ai apucat de învăţat şase limbi străine, dar n-ai habar de gramatica limbii române =iar te legi de gramatica mea =cam atat stii sa spui, ce legatura are invatatul de 6 limbi vs gramatica limbi romane, desigur ca nici o legatura, dar ai spus ca sunt analfabet =deci nu poti sa ma intelegi, deci de ce isi mai scriu, de ce imi scrii?
esti sectanct?
Si mie mi-a dat ignor si spune peste tot ca eu i-am dat lui .
Tu le cunoşti personal?! De ce le-ai jignit?! Ai vrut să arăţi că eşti mascul?! De ce-ai făcut-o isterică
nu le cunosc,nici tu nu le cunosti, cand ele mau jignit doar atunci,in rest eu nu jignesc pe nimeni,daca jignesc exista admin,regulament, ce legatura are ai vrut sa arati ca esti un german adevarat,germanii isi respecta femeile mult mai mult, nu o spun eu si romancele care stau cu germanii, nu respect ipocrizia, falscitatea, minciuna niciodata
Care este regulamentul acestor alegeri si de ce nu a fost afisat? Consider ca nu sunt date toate detaliile lui in prezentare.
Nu se specifica cate nominalizari poate sa faca o persoana. Multe persoane au nominalizat pe mai multi.
Nu se specifica cate persoane pot candida dintre cele nominalizate si pe ce criterii se face preselectia. Exista multe persoane nominalizate care nu apar in lista de votare desi cu siguranta indeplinesc conditiile de validare. De ce nu i-ati pus pe toti in lista daca nu ati precizat un numar maxim de candidati?
Dupa punct nu mi-a batut bine tasta Shift ca sa pun litera mare. E greseala de tastare. Pe cand la tine tine sunt greseli din necunoasterea limbii Romane. Hai, pa!
Ma intrebai de ce nu ofer eu raspunsuri. am oferit si am fost blocat pe nedrept impreun acu alti useri de seama. Azi gasim numai raspunsuri naspa si incorect scrise gramatical.
tot tasta aia e de vina,wow,desi am greșeli uriase,tu mai inteles,asta e uimitor, nu doar tu si toti care ma judeca, pentru ca tu scrii ca eu nu cunosc limba romana, deci categoric eu scriu in alta limba acum, in fine, ce rost are omule tot acest circ pe internet, fi barbat daca esti fata in fata nu pe TPU
Noi oamenii, indiferent de credintele noastre, trebuie sa avem o baza a ceea ce credem. Noi nu putem sa traim "dusi de val". Nici stiinta si nici credinta nu merg "conduse de val". Daca eu sunt ce sunt, pai atunci am si o baza, o justificare a ceea ce sunt. Nu am devenit adventist peste noapte, nici ca asa mi s-a nazarit mie, sau ca am vrut sa-mi schimb stilul de viata, nici fortat de vreo imprejurare. Ci atunci cand am cunoscut cum stau lucrurile, am facut alegerea. Atunci cand am cunoscut cat de mult ma iubeste Dumnezeu, nu m-am putut impotrivi. Sunt sigur ca toti ati fi facut acelasi lucru daca ati fi fost in locul meu. Atunci cand esti iubit vei iubi si tu -chiar daca sunt oameni care sunt iubiti, dar ei refuza sa "raspunda" cu dragoste. As fi putut si eu sa ma impotrivesc dragostei lui Dumnezeu; dar cum as fi putut face asta, si sa mai fiu si om dupa aceea?!
Sierra1 ai dreptate, dar vezi tu putini aprecieaza asta, vorbim de cineva care sta pe curentul lui, internetul lui, timpul lui si ajuta un necunoscut, trebuie respectati toti care ajuta cum pot si ei
" Da, le explica fetitelor de 12 ani cum sa se masturbeze, eu i-as da un Nobel"
La cine te referi?