Dragii nostri,
A mai trecut un an si iata-ne ajunsi la momentul nominalizarilor pentru Userul Anului 2018.
Conditiile raman aceleasi si anume: sa fi avut in ultimul an minimum 20 de raspunsuri pe luna pe o perioada de cel putin 6 luni. Cele postate la Trivia/Amuzante nu sunt luate in considerare. Nu pot fi nominalizati cei care au castigat deja acest titlu.
Asadar, daca stiti pe cineva care indeplineste aceste conditii si care credeti ca merita, lasati propunerea voastra in comentarii pana pe 18 decembrie.
Dupa aceasta etapa, vom valida userii propusi si vom da drumul la votare pana pe 3 ianuarie 2019.
Premiul consta intr-un Espressor automat Tchibo Cafissimo si un stick usb de 64GB.
In plus, vom mai acorda inca 2 premii:
- o Boxa Portabila Akai ABTS-22 pentru premiul de onoare TPU
- o Boxa portabila Philips BT50 pentru cel mai activ nou membru TPU.
Succes si spor la propuneri!
PS. Si autonominalizarile sunt luate in considerare :)
UPDATE: In urma voturilor voastre am desemnat Userul Anului 2018: Bula.
Premiul de Onoare TPU i se acorda lui corbulalbrosu, pentru activitatea sa intensa in comunitate, iar premiul Cel mai Activ Nou Membru TPU ii revine lui sierra1.
Felicitari si multumim tuturor pentru implicare!
Ai dreptate,imi patez imaginea,am atatia anii aici pe TPU, cei care ma cunosc stiu ca nu sunt genul asta, dar asta m-a enervat zilele astea, nu stiu ce are cu mine, singur s-a trezit sa ma jigneasca,
nu i am spus nimic, glumeam cu marius si s-a trezit si el sa ma jigneasca apoi aici
ps mesajul asta l am vazut dupa 17 minute, cool
Băi, si voi - Să nu mă propună niciunul! Eu care de la 2012 încoace dă-i si luptă...
Corbulalbrosu, un om inteligent trecut prin viata care ofera raspunsuri inteligente si reale
Ce ai ma eu nici macar nu mam nominalizat,deci as fi putut,ca alti mau votat e votul lor,traim in democratie,respecta votul altora,eu am impresia ca e un fel de rasism impotriva mea, si anul trecut si anul asta, ura fata de germani, mai ales ca scrii in special tu ray, nu meriti deloc acel titlu propriuzis, eu spun sa isi citesti istoria sa afli despre istoria minoratilor din Romania, in 1918 Romania a semnat ceva cum ca respecta toate minoritatile si ca toti au acelasi drepturi si ca rasismul nu poate exista
Bravo, Cristi, ai gusturi bune, si pentru mine ar fi prima optiune; Flores a fost deja, nu mai participa; asa e regulamentul.
Eu cred ca, pe langa raspunsuri documentate si spirituale, user-ul anului trebuie sa sustina valori ca libertatea de gandire, toleranta si spiritul stiintific; nu imi convine ca un nazist conspirationist, un adventist spalat pe creier sau un extremist ortodox obscurantist sa isi imprastie otrava cu autoritatea unui titlu, conferit tot de noi. Multi oameni de calitate deja au fost Userul Anului, pentru editia asta ii propun pe: Sebastian695, doctorandus, sabin89.
Da, le explica fetitelor de 12 ani cum sa se masturbeze, eu i-as da un Nobel.
"Plato " uite ce frumos iti raportez raspunsul, se pare ca nu esti obisnuit sa te aprecieze cineva asa ca nu-ti mai da aere degeaba !
HappyGărl vrei sa te bag si pe tine in seama, duci lipsa de atentie, cand esti apreciat in mod sincer de un om e ceva nu cand esti apreciata ca mergi in colanti pe strada
Ray raspunsul era pentru Plato, nu-i vad rostul la comentariul tau. Pacat ca ma imbrac doar sport
MrMaddox se pare ca si tu vezi doar ce isi convine tie atat, vezi ambele parti apoi afirmi ceva, asa e logic, cred ca orice om stie ca aia e gluma ( fara autisti ei nu pot percepe diferenta ) trist
HappyGărl scuzele mele, daca te am judecat eronat, plato nu e un user rau el e doar un idealist, crede in lucruri de care natura umana nu poate fi in stare, in rest e un om ok
Nu te stresa, gagica aia e dusa cu pluta. A dat ignore la peste jumatate din membrii site-ului
Tu spui: "User-ul anului trebuie sa sustina valori ca libertatea de gandire, toleranta si spiritul stiintific". Pana aici sunt trup si suflet de acord cu tine, fara "dar si poate". Dar cum se impaca aceste valori (sau macar libertatea de gandire si toleranta) cu urmatoarele expresii: "nazist conspirationist", "adventist spalat pe creier", extremist ortodox obscurantist"?
Cu toate acestea, departe de mine gandul sa-mi las inima sa se instraineze fata de voi. Mi-am adus aminte de o expresie: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau".
Poti sa-mi zici ce vei vrea si cat vei dori, dar nu ma poti face dusmanul tau.
Si n-am venit aici sa "împărățesc" peste voi.
Intre apostoli s-a iscat si o cearta, ca sa stie care din ei avea sa fie socotit ca cel mai mare.
"Isus i-a chemat si le-a zis: "Stiti ca domnitorii Neamurilor domnesc peste ele, si mai marii lor le poruncesc cu stapanire.
Intre voi sa nu fie asa. Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi sa fie slujitorul vostru; si oricare va vrea sa fie cel dintai intre voi sa va fie rob." (Matei:20.25-27)