| KronstadtX a întrebat:

Consider ca ar fi corect, ca odata cu primirea mesajului de postare anulata, sa fim instiintati si cine a facut raportarea, cu explicatiile de rigoare. Explicatii de o logica imbatabila. In acest fel, vom putea stii cine ne vaneaza postarile, doar de dragul unei antipatii duse la extrem.
Ar fi benefica treaba asta?

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

S-ar creea încă un conflict în plus pe lângă cel inițial, de genu: "Bă, de ce mi-ai șters întrebarea/răspunsul ăsta, ce dracu vezi tu greșit sau nu-ți convine? " etc.
Însă, mie mi-ar plăcea ca măcar la cele șterse de admin, să apară motivul pentru care au fost șterse, mi se pare corect să știm și noi de ce.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sustin! Daca nu cine a facut raportarea, macar sa stipuleze motivul... am o postare care imi apare in lista ca refuzata, si nu stiu motivul.
Am inteles ca cine are dreptul sa raporteze o postare ii apare o casuta in care trebuie sa bage un motiv, explicatie, ceva. De ce nu apare acest motiv imediat si in lista de intrebari refuzate ale celui ce a postat? Ce rost mai are acea casuta de explicatii cand raportezi o intrebare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna ultima ta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da. Slabe sanse totusi.