Bă, nu-îndejuns?
Http://i.imgur.com/ZKCCP.png
Dă-o încolo de școală. Na, că uite ce spun eu:
Școlăriți mai PUŢIN, TPU-iți mai MULT!
Noroc la TPU-it!
Ca orice intrebare care are mai multe variabile, dar si mai multe constante diferite, exista o plaja de valori comuna. Eu zic ca din start abordarea este gresita. Trebuie sa o rezolvam matriarhal (pardon, matricial). Deci facem o matrice mai mult lunga decat lata, in care inseram pe verticala elementele de raspuns, de la 0 la -n, ca oricum toate raspunsurile de pe TPU saunt negative; iar pe orizontala de la 1 (unde 1 este userul anului) pana la alfa si omega (eu imi aleg tesla), acestia find candidatii la functia de expert,
Se observa foarte usor in matricea astfel construita (nu pot sa o desenez aici pentru ca nu pot, nu ma lasa fonturile) ca obtinem o plaja de valori statistic conectate la 1. Adica 1 este o variabila speciala, aproape nula ca valoare, dar cu drept de raportari/inmultiri ale celorlalte necunoscute, obtinandu-se astfel serii intregi (laudaci sau troli).
Ce ne mai ramane este sa derivam matricea, o derivam pana anulam toate variabilele intermediare, sa obtinem o plaja de valori in baza 2. Pe aceasta o integram, stiindu-se ca integrarea este predictiva. Cum toata lumea stie ca o matrice in 2x2, in baza2, integrata da 1, obtinem deci predictia pentru anul 2012. Asadar va fi un singur user promovat expert, unul care se pricepe la matematica (in sfarsit, unul care o sa le aiba cu matematica pe TPU!), care este real, natural, pozitiv, si incongruent cu celelalte valori. Cine? Eu, of course!
In locul tau, nu ma mai complicam cu ditai eseul; imi asteptam titlul de expert.
Orice lucru pe care il doresti de la viata trebuie sa demonstrezi ca il meriti!
Doresti titlul de expert TPU de la viata?
Nu, de la domnul Tenita. Din manuta lui, ca daca imi pun baza in doamnele de la birou...
Poti sa pui altceva in mana doamnelor...