| Fatamuntilor a întrebat:

Credeti ca admin admite cu buna stiinta detinerea de conturi multiple de dragul traficului sau sa creeze discutii intre utilizatori.
In ultimile luni am citit intrebari de genul,, am 24 de ani,m-am certat cu sotul meu, ce pot face in situatia asta''' Sau,, sa-i mai dau o sansa?/Acest tip de intrebari se repeta la acelasi uilizatori, doar schimba cateva cuvinte.Cred ca nici nu revine la intrebarea anterioara.
Mai sunt dileme utilizatori adulti cu intrebari de copii de 10 ani.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu va admite, asta-i clar, desi este vizibil cu ochiul liber ca-i doar 1 singura persoana care creaza si posteaza acelasi tipic de intrebari, doar pentru a crea trafic pe forum.

Conturile vechi de peste 10 ani, abandonate de utilizatori, pot fi reactivate tot de admin si bineinteles ca se pot posta intrebari de orice natura, dar preferabil puerile ori "gen usor-handicapat" pentru a starni controverse si evident pentru a creste traficul si ratingul, pe forum.
Forumul este in declin de cativa ani si trebuie ridicat, dar este ridicol cum se inventeaza numai intrebari de proasta calitate.

| darrio2007 a răspuns:

Da, multi posteaza, de la un timp, mereu aceleasi probleme de familie care, unele, nu isi au rostul aici.
Rufele se spală in familie.

| dullcat a răspuns:

Spamul de orice fel nu e placut si tind sa cred ca nu, nu ar admite asta doar de dragul traficului generat de useri.

| dullcat a răspuns (pentru darrio2007):

Rufele se spala in familie cand ai cu cine, insa cand nu, apelezi la ajutor din exterior si nu e nimic gresit in asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Credeam ca am luat-o eu razna cand vedeam intrebarile alea care par puse fix de acelasi user de pe 20 conturi.

| Fatamuntilor explică (pentru Violleta2022):

Poate nu va admite dar le convine.
Și nu știu câți prezintă probleme reale

| mihai69 a răspuns:

Ba eu cred că unele conturi le aparțin chiar lor!