@Jelli - Raspunsul meu incepe cu ''poate ca''. Te pierzi prea mult in detalii nesemnificative, faci tam-tam, dupa care spui ca esti nevinovata. Am mai vazut scurtmetrajul asta. Just grow up.
Poate ca sistemul merge la numarul de postari pe site, nu neaparat raspunsuri. Daca e asa, numarul raspunsurilor + numarul intrebarilor depaseste 100 de postari pe site.
In alta ordine de idei, nu inteleg de ce sa ne uitam in curtea vecinului pentru ceva ce nu ne afecteaza, pentru o setare ce a aparut acum O ZI si inca nu s-au facut toate ''retusurile.''
Au anticipat putin, este pe aproape Nu-i bai...nereguli vor mai fi pana se pune tot sistemul la punct.
A dat spaga, o capra. Daca te intereseaza am capre de vanzare pentru toata lumea.
Cineva a spus ceva de raspunsuri utile. daca sunt foarte utile cam asta se intampla
Fetito vezi ca sunt cu ochii pe raspunsurile tale, am vazut ca deja ti-ai dat un pic drumu si era cat pe ce sa ataci un utilizator.
Acum vad ba... ce te freaca grija de mine nebunoo! :X ooo numa pe mine mai gasit ca exemplu.ce faci imi scotocesti profilul draga?
Nu, drăguţa. Ai fost singurul exemplu şi primul, evident.
Şi eu mă întrebam. Am văzut mai multe profile ale unor utilizatori ( de toate felurile) şi 99% sunt seniori... something's wrong
Fie a dat intre timp diferenta de raspunsuri si statutul s-a modificat imediat,inaintea datelor de la profil(ceea ce ma indoiesc,desi e o posibilitate),fie este o mica eroare de moment(cel mai probabil),intrucat aceasta modificare(cu statutul de utilizator senior/junior)este recenta si, deoarece traficul pe site este destul de mare, este aproape inevitabila aparitia erorilor de acest gen in viitorul apropiat.