@Jelli - Raspunsul meu incepe cu ''poate ca''. Te pierzi prea mult in detalii nesemnificative, faci tam-tam, dupa care spui ca esti nevinovata. Am mai vazut scurtmetrajul asta. Just grow up.
A dat spaga, o capra. Daca te intereseaza am capre de vanzare pentru toata lumea.
Fetito vezi ca sunt cu ochii pe raspunsurile tale, am vazut ca deja ti-ai dat un pic drumu si era cat pe ce sa ataci un utilizator.
Poate ca sistemul merge la numarul de postari pe site, nu neaparat raspunsuri. Daca e asa, numarul raspunsurilor + numarul intrebarilor depaseste 100 de postari pe site.
In alta ordine de idei, nu inteleg de ce sa ne uitam in curtea vecinului pentru ceva ce nu ne afecteaza, pentru o setare ce a aparut acum O ZI si inca nu s-au facut toate ''retusurile.''
Fie a dat intre timp diferenta de raspunsuri si statutul s-a modificat imediat,inaintea datelor de la profil(ceea ce ma indoiesc,desi e o posibilitate),fie este o mica eroare de moment(cel mai probabil),intrucat aceasta modificare(cu statutul de utilizator senior/junior)este recenta si, deoarece traficul pe site este destul de mare, este aproape inevitabila aparitia erorilor de acest gen in viitorul apropiat.
Au anticipat putin, este pe aproape Nu-i bai...nereguli vor mai fi pana se pune tot sistemul la punct.
Şi eu mă întrebam. Am văzut mai multe profile ale unor utilizatori ( de toate felurile) şi 99% sunt seniori... something's wrong
Cineva a spus ceva de raspunsuri utile. daca sunt foarte utile cam asta se intampla
Acum vad ba... ce te freaca grija de mine nebunoo! :X ooo numa pe mine mai gasit ca exemplu.ce faci imi scotocesti profilul draga?
Nu, drăguţa. Ai fost singurul exemplu şi primul, evident.