| LemonCandy a întrebat:

Cum aflu cate voturi am? Funda! :*

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Intrii in profilul tau ( "vizualizare profil")--- in dreapta paginii de profil se afla mentiunea "punctaj" --- dai clik pe "punctaj" si-ti va aparea o lista de monitorizare a punctajului care contine si informatia care te intereseaza. Numai bine!

8 răspunsuri:
| porumbitza a răspuns:

Undeva scrie logat ca lemoncandy.mai jos scrie (atatea puncte(atatea in ultimele 7 zile)daca vrei mai amanuntit dai tot acolo doar ca mai jos.vizualizare profil. dupa ceti arata intrebarile, raspunsurile.scrie punctaj.acolo afli cate raspunsuri sunt considerate folositoare si asa mai departe

| VladConstantin20 a răspuns:

Bună!
Intri la „Vizualizare Profil" si în stânga click pe „Punctaj".
Sper că te-am ajutat happy

| Danoninooo a răspuns:

Te duci la vizualizare profil, dai la punctaj si vezi cate ai folositoare/nefolositoare/inteligente etc. Bafta!

| MrSpooky a răspuns:

Vizualizare profil--->punctaj

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Simplu...dai la vizualizare profil apoi pe portocaliu la punctaj acolo ai toate voturile primitetongue sper ca te-am ajutat:d

| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Intri la vizualizare profil si dupa aceea la punctaj.In sirul acela vei gasi si voturile pe care le ai.

Funda?

| ziz a răspuns:

Pai,dai la "vizualizare profil". apoi ai in dreapta pe portocaliu "Punctaj".iar apoi ai "Voturi".

SPer ca te'am ajutat. Fuunda?blushing

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Dai la vizualizare profil şi când intri pe pag u îţi apare scris Punctaj dai click acolo şi o să vezi

Întrebări similare