Daca vezi intrebari legate de teme, trimite-ne linkul lor la contact@tpu.ro si noi le vom sterge de pe site.
Alexandra - TPU
Bifeaza caracter irelevant si raporteaza
or sa ajunga ce vor ei, temele sunt irelevante.
Prietene, nici tu nu esti departe. La cum scrii...pari a fi certat cu punctul.
Nu poti sa blochezi intrebarile, poti sa blochezi userii care posteaza intrebari legate de o tema amarata si stupida, care se rezolva daca citesti lectia din clasa.
Raporteaza pe cei care isi posteaza temele ca sa nu mai vezi intrebari prea des cel putin de la cativa useri.
Fiecare face ce vrea, chiar daca nu respecta regulile de pe TPU.
Bai baieti pei pentru cei TPU? Nu trebuie sa ii faci tema numa sa ii spui cum...cum fac si profesori...
O intrebare nu se sterge cand e raportata, ci doar nu mai e vizibila pe site.
O să ajungă cu toții cerșetori... Nemernicii. Eu nici măcar nu-mi făceam temele-n școală. Decât la română, când aveam de făcut eseuri, alea-mi plăceau. Temele la franceză le uram, era o corvoadă până și copiatul lor. Vai de viitorul meu...
Man, fierbem toți în aceeași oală. Fără compartimente.
Ai vazut ce am scris? Mai te uita odata, apoi atrage atentia.Tot ce este postat, ramine undeva, asta este sigur.
Vad bine! Dumneata? Ai spus ca o intrebare raportata se sterge definitiv. Ea nu se sterge! Ori doar nu e vazuta pe site ori e si trimisa in neant?
Bifezi casuța "Caracter irelevant" (sub fiecare întrebare), și apoi apeși butonul "Raporteaza!".
Mult succes!