anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum de aparea la unele raspunsuri anonimi? Cum de atunci cuns sunt off nu ma lasa sa raspund? Sa imi raspunda experti TPU si utilizatorii anului.

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Răspunsul corect este că ori acei utilizatori şi-au şters contul, ori că au cerut ei ştergerea răspunsului, iar moderatorii au lăsat răspunsul, dar cu utilizator anonim, pentru că unele dintre ele au fundă şi calificativ, pentru a nu strica răspunsurile la întrebarea respectivă. Şi tu poţi face aşa, dai un răspuns la o întrebare, apoi ceri ştergerea lui, dar el tot acolo va fi, dar cu nick-ul anonim.winking

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pana prin februarie acest an se puteau da raspunsuri si fara sa fii logat, ca anonim, de atunci nu se mai poate. Se mai poate si ca unii utilizatorii si-au ales ca nume de utilizator cuvantul anonim. Numai bine!

| Abandoned a răspuns:

Ia uite la asta! "Sa raspunda experti TPU si utilizatorii anului."
Bai, Ed boy, daca-ti raspunde Aky la o intrebare atunci e o adevarata onoare pe TPU! Sunt unii care-si sterg postarile, asa ca apar anonime, nu dispar de tot! Fair play! Ham ham!

| RaduCata a răspuns (pentru Ioandelasal):

Loandelasal, eu amcont pe TPU din 2010 si eram de logat si nu puteam sa scriu un raspuns. Daca isi punea numele anonim ar fi aparut poza deci... sorrrrrrrrrry

| RaduCata a răspuns (pentru Abandoned):

Asta e buna! vai chiar mai facut sa rad! bai ed boy! bv! da eti bun sa faci oameni sa rada! sau : daca iti raspude Aky e onoare pe TPU chiat ma faci sa rad (in se sensul bun) asa ca HAM HAM

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru RaduCata):

Nu este obligatoriu sa apara poza, multi utilizatori nu au nici o poza la avatar.
P.S. Puteai sa-mi scrii corect numele, este Ioan, nu Loan, nu este greu.

| RaduCata a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da scuze ca ti-am gresit numele dar nu mi-am dat seama credeam ca e L mic si cei care nu au poza le apare un individ cu nasul mare si cu semnul intrebari.

NOname
| NOname a răspuns:

1. Postările şterse din contul utilizatorilor se anonimizeaza.

2. De câteva luni nu mai e voie să răspunzi ca anonim. Trebuie neapărat să fii logat.

| RaduCata a răspuns (pentru NOname):

Nici odata nici in 2010 nu am putut sa raspund ca anonim.

NOname
| NOname a răspuns (pentru RaduCata):

Dragă Radu, ai contul din 11 martie 2011. Ce legătură are atunci 2010 cu subiectul?
Răspunsurile anonime au fost interzise încă din februarie 2011, iar tu ţi-ai făcut cont în martie, deci nici n-ai prins acea perioadă. Citeşte mai multe pe blog: http://www.TPU.ro/blog/?pe=1758! Succes.

| RaduCata a răspuns (pentru NOname):

Nu am sris in asa fel incat sa intelegeti scuze un prieten de al meu are de mult de prin 2008 si cand m-am uitar pe contul lui nu mergea. nu stiu

NOname
| NOname a răspuns (pentru RaduCata):

Crede-mă, înainte de februarie 2011 mergea, trebuia doar să se delogheze.