Răspunsul corect este că ori acei utilizatori şi-au şters contul, ori că au cerut ei ştergerea răspunsului, iar moderatorii au lăsat răspunsul, dar cu utilizator anonim, pentru că unele dintre ele au fundă şi calificativ, pentru a nu strica răspunsurile la întrebarea respectivă. Şi tu poţi face aşa, dai un răspuns la o întrebare, apoi ceri ştergerea lui, dar el tot acolo va fi, dar cu nick-ul anonim.
Pana prin februarie acest an se puteau da raspunsuri si fara sa fii logat, ca anonim, de atunci nu se mai poate. Se mai poate si ca unii utilizatorii si-au ales ca nume de utilizator cuvantul anonim. Numai bine!
Ia uite la asta! "Sa raspunda experti TPU si utilizatorii anului."
Bai, Ed boy, daca-ti raspunde Aky la o intrebare atunci e o adevarata onoare pe TPU! Sunt unii care-si sterg postarile, asa ca apar anonime, nu dispar de tot! Fair play! Ham ham!
Loandelasal, eu amcont pe TPU din 2010 si eram de logat si nu puteam sa scriu un raspuns. Daca isi punea numele anonim ar fi aparut poza deci... sorrrrrrrrrry
Nu este obligatoriu sa apara poza, multi utilizatori nu au nici o poza la avatar.
P.S. Puteai sa-mi scrii corect numele, este Ioan, nu Loan, nu este greu.
Da scuze ca ti-am gresit numele dar nu mi-am dat seama credeam ca e L mic si cei care nu au poza le apare un individ cu nasul mare si cu semnul intrebari.
1. Postările şterse din contul utilizatorilor se anonimizeaza.
2. De câteva luni nu mai e voie să răspunzi ca anonim. Trebuie neapărat să fii logat.
Dragă Radu, ai contul din 11 martie 2011. Ce legătură are atunci 2010 cu subiectul?
Răspunsurile anonime au fost interzise încă din februarie 2011, iar tu ţi-ai făcut cont în martie, deci nici n-ai prins acea perioadă. Citeşte mai multe pe blog: http://www.TPU.ro/blog/?pe=1758! Succes.
anonim_4396 întreabă: