Buna!
Simplu, ei au avut ca scop sa ajunga experti si gata.Ce. pe astia care cer fundite crezi ca ei ar sta mai mult pe site? In fine!
Au venit aici pentru a devenii așa prea-măriții "EXPERȚI TPU". Gata; au devenit, la revedere taică! Nu am înțeles niciodată oamenii aceștia. Păi ori vi să ajuți, ori nu vi că să-ajuți?!
(Ori suntem golani, ori numai suntem?!)
Intră aici, și caută tu experții. http://www.TPU.ro/useri
Intri pe profilul lor și vezi "Ultima logare: 12 Martie anul cutărescu"...
Cei care sunt valorosi si inca activeaza fie se lupta zilnic cu morile de vant gen ardnaxur, fie ignora ceea ce se petrece aici.
Altii s-au plictisit sa raspunda la intrebarile de doi lei(in proportie de 90%puse pe site) vezi dragoste si sex, religie, stiinta si filozofie si mai ales noua si inutila categorie, totul despre TPU.
Asta a fost misiunea lor, de a ajunge experţi TPU şi au dus-o până la capăt. Rezultatul a fost un succes. Unii au părăsit site-ul poate din cauza unor probleme în viaţa lor sau din cauza populaţiei virtuale (prea mulţi cerşetori de funde, prea multe persoane cu gânduri de ceartă ...etc) Plus că întrebările au devenit din ce în ce mai puţine. De abia mai ai la ce să răspunzi.
Si-au dat seama ca e bataie de joc in ultima vreme. Eu candva am fost user cumsecade, cu norma intreaga, funde pe merit, user de baza, acum stau la caterinca si savurez de pe un cont pe altul cum decade TPU. Imi place. O sa incep sa combin si cu o inghetata.
Eu sunt expert aici, useru anului, moderator, administrator, patronu si si Chuck Norris.
La contact va rugati sa va dea, la mine va rugati sa nu va dau!
Toti vor sa fie experti, cand primesc medalia, gata! nu fac nimic dupa acccea.eu spun ca adevaratul expert nu asteapta rasplata
Ai dreptate, intrebarile devin din ce in ce mai putine, doar la T/A sunt pe ora macar 30 intrebari noi.
Toate astea fiindca aici nu gasesti serioziozitate nu mai vorbim de raspunsuri. Unele persoane se plictisesc sa se intrebe acelasi lucru si lumea sa dea COPY/PASTE la raspunsurile altuia. Daca la D/S o fata de 13 ani spune ca s-a indragostit lumea-i sare-n cap si ii zice :
"EU la varsta ta ma jucam cu papusile". asta auzim mereu la intrebarile de la D/S legate de dragoste / sex!
Lucrurile nu stau asa bine in ultima vreme, dar TPU tot util ramane pentru cine stie sa se foloseasca de el.
Chit ca dai cu copy-paste de pe guagal si tot inveti ceva nou In goana dupa funde inveti o gramada de lucruri utile, pe care fac pariu ca nici 50% nu le stiau si pe care altfel nu te-ai fi sinchisit sa le citesti.
Oricum ai da-o, tot pleci de aici mai destept decat ai venit. E o situatie de win-win.
Nu esti singurul. Ai vazut? Hocus-pocus, nu-i postarea.
Mie, mi-au disparut doar 3 postari si o intrebare de cand am cont pe TPU
Si, ce sa vezi, am repostat. Ce mare smecherie. Si pot face asa la infinit
S-a propus asa ceva, ba chiar s-au propus n-spe mii de lucruri...dar trebuie sa asteptam luni bune de zile pentru lucruri destul de banale. Inca un motiv pentru care lumea incepe sa fie dezamagita de administratie, implicit de site.
De ce razi de noi? n-ai si tu rusine! ce razi de noi aia de a 4-a...si nu asta e MEREU in capul nostru.gandeste-te de 2 ori inainte sa scrii!
Ti se pare cumva ca eu rid? Nici pe departe.A fost doar o constatare la ce este pe site,la faptul ca voi,copiii, mare parte, nu tin cont de regulamentul si categoriile TPU.Ai grija ce vocabular folosesti ca sint mai in virsta decit parintii tai.Cu ei poti vorbi cum vrei.