Funda o dai celui mai bun raspuns. Cu voturile cataloghezi un raspuns. Ca sa ajungi senior trebuie sa ai peste 10 zile pe zite, peste 100 de raspunsuri si 5000 de puncte. Bafta!
Ca sa ajungi senior trebuie sa ai 100 de raspunsuri si mai mult de 10 zile de pe TPU.
fundele iti arata de cati utilizatori ai fost apreciata prin raspunsul dat.voturile.pai nu prea ajuta la nimic.
In doi ani de existenţă pe TPU am citit şi răscitit acel regulament.
Asa ca te rog sa-mi dai cu copy/paste fragmentul în care se spune de 5000 de puncte pentru senior. Nu o să poţi pentru că nu există aşa ceva!
Pana atunci, ca să te scutesc de efort am să-ţi dau eu un fragment din blogul din data de 30.08. 2011, unde Catalin (adminul) comunică ce şi cum este cu juniorii si seniorii!
"30
Marti 30 august
Uncategorized 264 Comments »
1. In primul rand La multi ani, tuturor Alexandrelor si Alexandrilor. (Si mai ales mamei mele, pe care nici nu am avut timp sa o sun astazi – o voi face in curand cand plec de la munca)
Ce s-a intamplat astazi la TPU:
1. Dupa cum ati vazut am incercat sa raspund celor mai multi dintre voi: pe blog, pe site, pe conturile de email. Pe IM nu am sa va adaug pentru ca altfel inseamna ca o voi lua razna. Sorry
2. Marea curatenie a inceput cu segmentarea intre membri juniori si membri seniori. Pentru a cerne apele am stabilit ca un membru junior ramane membru junior pana la momentul in care scrie 100 de raspunsuri. Cu un minim de 10 zile de juniorat. In plus, in curand vom introduce si o conditie de peer review/ peer acceptance – cum zice englezul Cu alte cuvinte un numar de X membri seniori (alesi prin tragere la sorti) vor putea decide daca un membru junior merita sa se bucure de statutul de senior – asta ceva mai incolo
Ce nu poti sa faci ca membru junior. Nu poti sa faci trolling in esenta:
- nu poti sa postezi pe chat
- nu poti sa votezi si sa raportezi
- nu poti trimiti mesaje private
Poti insa sa te implici in comunitate si sa dovedesti ca ai ceva de spus."
P.S.Documentează-te înainte să contrazici pe cineva!
Ca sa devii senior trebuie sa ai 100 de raspunsuri si cel putin 10 zile de la logare. Fundele si voturile ajuta la puncte.
madutza555 întreabă: