Trimite-i echipei TPU un mesaj cu:Vreau sa imi sterg contul."Vezi si u daca merge. Sper ca te-am ajutat!
De vreo 3 ori am trimis.Nu mi-a raspuns nimeni si inca mai am acest cont.Probabil se pregatesc si administratorii pentru bac.
Bună
Trebuie să ai răbdare! Vei primi un mesaj pe e-mail prin care îţi va cere să confirmi acest lucru.
Numai bine!
Ar fi bine să existe o opţiune prin care să ne putem şterge singuri conturile, fără să tot trimitem mesaje în stânga şi în dreapta, dar nu există.
Am încercat să-mi şterg contul, am primit mesaj, şi după m-am răzgândit, şi nu l-am mai şters. Dar oricum, dacă îi mai stresezi şi tu cu câteva mesaje, la un moment dat se vor plictisi şi te vor băga în seamă. Au mai fost propuneri de genu' pe site-ul ăsta, dar n-avem ce face.
Pentru a șterge contul TPU.ro trebuie să trimiți un mesaj, folosind funcția *Contact* ( http://www. TPU.ro/contact ) de pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în cadrul comunității.
Dacă ștergi contul, întrebările și răspunsurile, vor fi doar anonimizate. Dacă vrei să ștergi și întrebările și răspunsurile, când trimiți mesaj la * Contact *, o rogi pe Cristina să șteargă tot ce ai cont ( bineînțeles, numai dacă vrei ).
P. S.: O sa dureze mai multe zile.
Succes!
cribus întreabă:
anonim_4396 întreabă: