Buna
Nu trebuie sa intrebi nimic pe nimeni.
In momentul care tu ai postat o intrebare, fiecare user va raspunde in felul lui, iar tu vei primi, fie raspunsuri referitor doar la intrebare, fie vei primi critice.
O zi frumoasa sa ai
Bună!
Dacă îmi aduc bine aminte ( din perioada când aveam câteva întrebări ), mai demult parcă era o opţiune de genul "Întreabă-ţi prietenii" ( sau ceva de genul "Trimite prietenilor" ), postată la fiecare întrebare pusă de mine în secţiunea "Intrebarile mele" ( vezi grila portocalie din stânga )!
Acum NU mai ştiu sigur dacă există acea opţiune deoarece NU mai am întrebări şi nu pot să-mi dau seama...
Eventual, pentru mai multe detalii, poţi întreba la "Contact" :
http://www.tpu.ro/contact
Toate cele bune.
Nu la asta m-am referit E o sectiune unde iti poti intreba prietenii de pe TPU. Dar acolo spune sa scrii numele prenumele si id-ul.Dar nu stiu cum sa intreb prietenii mei de aici, de pe TPU, la orice intrebarepe care eu o pun
Intra in stanga unde scrie Intrebarile mele, dai click si la intrebarea pusa de tine, iti apare "Intreaba-ti prietenii" este scris cu portocaliu
Incearca.
O zi frumoasa sa ai
Pai da, si apoi imi spune sa scriu numele, prenumele si id-ul de mess, si nu stiu cum sa fac, ca doar nu stiu numele utilizatorilor TPU in realitate.Eu,spre exemplu, primesc pe mail intrebari de la prietenii de pe TPU care ma invita sa le raspund la ele, iar eu vreau sa fac acelasi lucru.Sau...cand postez o intrebare automat se trimite pe mail la toti prietenii de pe TPU?
Pi ai ceva prieteni de pe TPU si in adresa ta de yahoo?
Nu,nu am, tocmai de asta nu stiu cum sa-i intreb pe cei de peTPU.
Atunci posteaza intrebarea si te vom ajuta asa cum vom putea.
O zi frumoasa sa ai
Dupa ce cineva iti v-a raspunde iti v-a aparea mai jos si acolo sunt in coltul stang a patratului scris cu Albastru Raspunde si acolo ii raspunzi ce doresti Sper ca te-am ajutat
VerdeLila întreabă: