| Larysukku a întrebat:

Cum pot sa imi pun ce melodii ascult,la TPU,am scris acolo si imi spune ca nu a fost gasit niciun rezultat,am scris si cu litere mari la inceputul cuvantului si tot nu a mers, ce as putea sa fac? Funda! Cat mai repede raspunsuri!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! intri pe youtube, cauti melodia preferata asculti un pic din melodie si apoi dai click pe link, copiezi si revii la pagina ta pe TPU, si atasezi link-ul unde scrie Larysa ce muzica asculti acum? mai jos un pic scrie Link YOUTUBE, ATASEZI LINK-UL si dai click pe spune-ne!
Mult succes si o zi frumoasa sa ai!

8 răspunsuri:
| Pătrăţicăă a răspuns:

Acolo nu trebuie scris numele melodiei, ci trebuie copiat link-ul şi ataşat acolo.
Succes.

| EmaS a răspuns:

La profilul tau este scris:
Larysuuu,
ce muzica asculti acum?
Impartaseste-le si celorlalti prieteni de pe TPU:Link Youtube(aici pui linkul de la melodia pe care vrei sa o adaugi in Playlist-ul tau. Apoi dai click pe butonul alb unde este scris:Spune-ne!

| Larysukku explică (pentru caramela):

Va multumesc si sti ce e fain, ca ascult aceeasi melodie ca ta!

caramela
| caramela a răspuns (pentru Larysukku):

Sa inteleg ca ai reusit?hee hee

| AntonyoBoss a răspuns:

Sall mai intai intri pe www.youtube.com si alegi ce melodie vrei dupa ce alegi in bara de sus unde scrii siteuri-le incadrezi tot si apesi click dreapta dupa aia copy si dupa aceea intri pe www.tpu.ro te lochezi si dai la ce muzica asculti si acolo dai paste la linkul de pe youtube, bafta si sper ca raspunsul meu sa te ajute;)

| CautNume a răspuns:

Si poti vedea si ce asculta ceilalti http://www.tpu.ro/music_stream/

| EmaS a răspuns:

Poi ce faci ai adaugat numai o singura piesa?!

| Larysukku explică (pentru caramela):

Daaa!