Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.
Este extraordinar! De cate ori trebuia sa dau un raspuns ma chinuiam sa scriu si numele, dar acum este mult mai practic.Vad ca TPU se imbunatateste in fiecare zi! Multumim.
Daca si unii useri si-ar mai imbunatati vocabularul pe care il folosesc, si nu ar mai jigni pe cei care au opinii diferite, ar fi si mai bine.Totusi,eu continui sa sper.
E foarte util si apreciez acest "reply".Imi doream de mult asa ceva.
Good job Admin!
E o initiativa excelenta,dar as fi preferat ca reply-urile sa fie situate fix sub raspunsul la care s-a dat reply, ar fi fost mult mai util asa, dar ma multumesc deocamdata cu ce avem.
Butonul "reply" neansotit de o functie de avertizare a celui pentru care a fost folosit, mi se pare doar o simpla substituire a semnului "@" urmat de nick-ul userului respectiv( formula uzitata pana acum ) --- cu "reply" sau fara, tot va trebui sa urmaresti intrebarea! Si atunci care-i avantajul?
Alessia, exista o avertizare pe email. De asemeni, luni vom finaliza si alertele insite. Adica vei putea sa urmaresti si centralizat la ce raspunsuri ai primit comentarii/replici
Multumesc pentru raspuns! --- si da, ma bucur! Succes si s-auzim de bine!
Mulţumim frumos, Cătălin! Aţi făcut o treabă foarte bună.
Este una dintre cele mai necesare şi mult aşteptate îmbunătăţiri din ultimele luni. În sfârşit putem să comunicăm între noi fără probleme. Mulţumim!
Buna ma bucur ca cei din conducerea site-ului au venit cu inbunatatiri, asta confirma faptul ca atunci cand aveau probleme au gandit sa vina cu ceva nou si util in folosul nostru, si mai nou poti sterge intrebarea, raspunsul...deci asa DA...PAPA SI O ZI CAT MAI PLACUTA ALATURI DE CEI DRAGI.si mai nou poti da nota intrebarii, era si inainte? ca nu am observat...
E cel mai misto buton, mai ales ca e si portocaliu zvastica puterii actuale din Romania. Funda.
Asta unde? nu vreau sa par proasta, dar imi spuneti va rog pentru ca nu am observat nicaieri. thanks
@Cry09, e chiar sub raspunsul tau
Era mai tare daca aparea raspunsul chiar sub ceea ce a spus cel pentru care era replica data. Asa, nu face decat sa inlocuiasca @ si numele de user, nu mi se pare foarte tare.
Ia verifica-ti mailul de pe yahoo acum.
Da, fata, rahat cu mac, trebuie sa imi fac alta adresa de email acum, mie nu imi convine chestia asta, puteam sa verific si singura...Pot sa cer undeva sa nu mi se trimita?
Pai du-te la editare date logare si pune un mail pe care nu il folosesti ca sa nu vezi acele notificari... sau du-te la notificari.
Nyx, intră pe blog http://www.TPU.ro/blog/?pe=2232 şi citeşte răspunsurile lui Cătălin. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nevoită să intri pe mail ca să afli cine ţi s-a adresat, vei putea să afli direct pe site printr-o notificare, şi vei avea şi posibilitatea să renunţi de tot la mail-urile pe această temă. Deci, puţină răbdare se va rezolva.
Da, aia e, o sa imi fac alta adresa. Mersi!
Nyx, nu e nevoie. De ce să te complici? Ai răbdare până marţi şi se va rezolva.
Ahh, daaaa? Super! Chiar se misca lucruri pe aici, imi place!
N-ai pentru ce
Nu prea am mai intrat de câteva zile şi deja observ îmbunătăţiri utile pe acest site.Foarte frumos! Felicitări lui Cătălin, Cristinei, Stelei şi celorlalţi...de asemenea şi ţie NOname pentru că întotdeauna reuşeşti să fi alături de TPU.
Portocaliu -_- ar fi fost mai bine un rosu/roz sau o culoare (la vot) pentru fete si una pentru baieti (tot la alegere) Asta ca sa fie ceva nou.dar din moment ce intreg TPU este "dedicat"culorii portocaliu.nu am nimic impotriva. P.S.: Felicitari pentru site. ajutam zilnic cativa oameni...zeci.sute si totodata ne pastram anonimatul ceea ce e bine si stim ca putem intreba mult mai multe fara ca sa se afle adevarata noastra identitate ...sa nu se afle prea usor ca metode de a afla sunt multe
Pare dragut, nu stiu inca ce face, da cred ca raspunzi unui raspuns oricum BRAVO!
Bună,
Acum putem să comunicăm între noi fără nicio problemă!
Multe mulţumiri lui Cătălin pentru această îmbunătăţire folositoare.
Numai bine!
O idee foarte buna, doar ca eu unul, nu sunt obisnuit cu sistemul de notificare/vizualizare ( adica sa specifice in paranteza catre cine e raspunsul), ci mai mult cu unul ramificat.
In orice caz, mult mai bine decat nimic!
La fel si eu. Asta e. Macar sa vina notificarile si prin mesaj privat(alerta insite) pe TPU, nu doar prin mail. Pana la urma asta e ideea, sa stii cand cineva ti se adreseaza pe site.
Săptămâna viitoare va exista şi această opţiune, se lucrează acum la ea.
Aruncă o privire pe blog, se discută acum exact despre asta: http://www.TPU.ro/blog/?pe=2232.
Pai in cazul asta...se poate nu-mi "perfectiune".
Am vrut sa scriu "nu-mi" legat(fara cratima). Robotelul asta ne vrea analfabeti Il ocarasc acum pe Catalin pe blog de nu se vede!
Ha ha...sunt bagat si sub moderare
Mi se pare ingrozitor sa scrii agramat. Sa vedem, pe mine ma modifica?
Haha, mă gândeam eu că nu se leagă ceva...
Intr-adevar ar fi fost o idee mai buna si manutele : like, dislike. Dar e bine si asa.
Excelent,este cu certitudine un pas inainte pentru TPU si pentru noi. Felicitari!
Daca e folosit cu discernamant si cu bun simt cred ca multi dintre noi vor clarifica lucruri care-i mentineau in ceata si ei credeau ca sunt pe plaja!
O sa caut prin zecile de emailuri importante de la servici un amarat de reply gen „Necrophagist bo.ule!".Ma simteam mai bine cu cauta sau cu o rubrica de Replies
Necrophagist, funcţia "Caută" afişa sub 50% din rezultate (se pierdeau multe postări şi nu aflai de existenţa lor) şi asta atunci când era activă.
Însă dacă vrei, o poţi folosi în continuarea, dând o căutare după nickname-ul tău.
@NoName: Ok o sa folosesc cauta daca inca se poate.Multam,acum ma duc sa imi sterg spamurile
Necrophagist draga, daca vrei ti se pasez tie pe Anna8D sau xJelliSkittles. Le primesti?
NecrofajistSkittles,AnnaNecroD.moama ce misto, te face sa te simti mai asa mai nu stiu cum da din pacate tu esti idolul aici
frumoase denumiri. Insa la a doua ar fi fost NecroAnnaD, cred.
Lasati clonele sa vina la mine, ma simt un super star
Mi se pare super, e o modalitate foarte usoara pentru a descoperii la cine faci referire.
anonim_4396 întreabă: