Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.
Nu apare mereu. Nu apare la toate intrebarile. Vreau si notificare pe TPU(mesaj privat), nu doar pe mail.
In rest, sunt fericit ca exista! Probabil cea mai buna imbunatatire de pe TPU dupa rangul de Senior/Junior. O facilitate foarte mult asteptata de foarte multi utilizatori! In sfarsit o avem! Dar mai trebuie finisata putin, zic eu.
Asta unde? nu vreau sa par proasta, dar imi spuneti va rog pentru ca nu am observat nicaieri. thanks
Nu chiar, dar NOname e printre primii care au propus asa ceva. De facut, se ocupa echipa lui Catalin Tenita, cei de la Treeworks. www.tree.ro
Cred că acum s-a stabilizat/rezolvat, pentru că observ că apare deja peste tot, nu ca înainte.
P.S. Mersi, Cătălin!
Butonul "reply" neansotit de o functie de avertizare a celui pentru care a fost folosit, mi se pare doar o simpla substituire a semnului "@" urmat de nick-ul userului respectiv( formula uzitata pana acum ) --- cu "reply" sau fara, tot va trebui sa urmaresti intrebarea! Si atunci care-i avantajul?
Alessia, exista o avertizare pe email. De asemeni, luni vom finaliza si alertele insite. Adica vei putea sa urmaresti si centralizat la ce raspunsuri ai primit comentarii/replici
Buna ma bucur ca cei din conducerea site-ului au venit cu inbunatatiri, asta confirma faptul ca atunci cand aveau probleme au gandit sa vina cu ceva nou si util in folosul nostru, si mai nou poti sterge intrebarea, raspunsul...deci asa DA...PAPA SI O ZI CAT MAI PLACUTA ALATURI DE CEI DRAGI.si mai nou poti da nota intrebarii, era si inainte? ca nu am observat...
Multumesc pentru raspuns! --- si da, ma bucur! Succes si s-auzim de bine!
Mulţumim frumos, Cătălin! Aţi făcut o treabă foarte bună.
Este una dintre cele mai necesare şi mult aşteptate îmbunătăţiri din ultimele luni. În sfârşit putem să comunicăm între noi fără probleme. Mulţumim!
Portocaliu -_- ar fi fost mai bine un rosu/roz sau o culoare (la vot) pentru fete si una pentru baieti (tot la alegere) Asta ca sa fie ceva nou.dar din moment ce intreg TPU este "dedicat"culorii portocaliu.nu am nimic impotriva. P.S.: Felicitari pentru site. ajutam zilnic cativa oameni...zeci.sute si totodata ne pastram anonimatul ceea ce e bine si stim ca putem intreba mult mai multe fara ca sa se afle adevarata noastra identitate ...sa nu se afle prea usor ca metode de a afla sunt multe
Cu ce te ajuta ca stii cum ma ajuta? Esti cumva vreo agentie de statistica si rating? Posteaza conform regulamentului! Dupa cum vad eu, tu continui sa incalci regulamentul cu acordul admin-ului.
Postarea ta este irelevanta, si am s-o raportez ca atare. Daca nu se iau masuri imediate, o sa duc la bun sfarsit avertizarea facuta adminilor prin e-mail.
P.P. Admin, vrei sa faci treaba buna pe TPU? Atunci, nu mai incuraja acest gen de postari! Nu vrei? Atunci, hai sa facem ce vrem pe site! Ce zici, te tine? Pe mine nu ma costa decat inteligenta, dar pe tine ce te costa bai Cataline? Pune-le in balanta (sau Capricorn) si vezi cine iese in avantaj
E foarte util si apreciez acest "reply".Imi doream de mult asa ceva.
Good job Admin!
O sa caut prin zecile de emailuri importante de la servici un amarat de reply gen „Necrophagist bo.ule!".Ma simteam mai bine cu cauta sau cu o rubrica de Replies
anonim_4396 întreabă: