NOname
| NOname a întrebat:

Cum vi se pare noul buton "RĂSPUNDE" (Reply) deasupra fiecărui răspuns?
Impresii, păreri?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.

107 răspunsuri:
| OmletteDuFromage a răspuns:

E genial. de multe ori cand incepeai sa te certi cu unu' trebuia sa verifici cu ce te-a mai injurat, si devenea plictisitor. asa este mult mai bine. felicitari celor de pe TPU ca au creat acest buton.

| CryssCrySta a răspuns:

Super tare e mai misto asa

| ???? a răspuns:

Azi dimineata am vazut-o si eu

| Lukian a răspuns (pentru ????):

Fsdfsdfsdf

| PapushaDeCristaL a răspuns:

Eu nu vad nimic

| PapushaDeCristaL a răspuns (pentru PapushaDeCristaL):

Acum l-am observat

| NOname explică (pentru PapushaDeCristaL):

E oranj, mare, chiar lângă cocarda/fundiţa. L-ai găsit?

| regele1 a răspuns (pentru NOname):

Multumesc,daca nu postai tu intrebarea nu l-as fi vazut.

| bendis92 a răspuns:

Super tare...a usurat viata multor useri big grin

| LauraSpataru a răspuns:

Eu nu il vad laughing

| NOname explică (pentru LauraSpataru):

Oranj, în dreapta. Îl vezi acum?

@ NOname: poate browserul este de vina, insa mie nu imi apare asa ceva... sad

| NOname explică (pentru LauraSpataru):

LauraSpataru, trimite atunci un mesaj la Contact http://www.TPU.ro/contact sau direct lui Cătălin pe adresa de mail: catalin@tree.ro. Şi explică-i ce problemă întâmpini (e posibil s-o aibă şi alţii) ca să ţi-o rezolve.
Succes şi o seară plăcută!

Acum se vede happy
I like it!

| JensenB a răspuns:

Este o optiune destul de buna.
Si bine venita.

| eugenl a răspuns:

Sincer daca nu puneai intrebarea chiar nu observamhee hee

| BOOBZen a răspuns:

Este chiar folositoare pentru ca inainte cand doreai sa raspunzi cuiva trebuia mereu sa copiezi numele.Dar culmea ca zilele astea nu prea am umblat pe TPU din cauza scolii, si ma gandeam ca ar fi trebuit sa fie o optiune si astazi... Voala!

| 1n3x a răspuns:

Super tare

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AnaaaaaMariaaa a răspuns:

Frumos

| αηηα a răspuns:

Eu zic ca este foarte utila happy

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Mda...e oarecum interesant si foarte folositor! cel putin din punctul meu de vedere happy

| mriuls a răspuns:

Liike,:*

| maddallyna a răspuns:

Folositor...

| corcodusa2013 a răspuns:

Mmm,faina ideea.si ca si ceilalti daca tu nu "ziceai"nimic nici eu nu stiam.

| viorelmuresan a răspuns:

Mdah e ok! e o idee buna asa putem sa ne dam raspunsuri directe

| Beatrice a răspuns:

Portocaliu.

| D3iDEI a răspuns:

Trebuia unul de foarte mult timp, si nu mi se pare o idee stralucita tinand cont ca este copiata dupa site-uri gen youtube...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu apare mereu. Nu apare la toate intrebarile. Vreau si notificare pe TPU(mesaj privat), nu doar pe mail.
In rest, sunt fericit ca exista! Probabil cea mai buna imbunatatire de pe TPU dupa rangul de Senior/Junior. O facilitate foarte mult asteptata de foarte multi utilizatori! In sfarsit o avem! Dar mai trebuie finisata putin, zic eu.

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Cred că acum s-a stabilizat/rezolvat, pentru că observ că apare deja peste tot, nu ca înainte.

P.S. Mersi, Cătălin!

| Cezar a răspuns (pentru anonim_4396):

Apare la toate întrebările doar că trebuie să dai refresh

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cezar):

Ieri nu aparea nici asa. Stiu ce ziceam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de mult vroiam asa ceva, tu l-ai facut?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu chiar, dar NOname e printre primii care au propus asa ceva. De facut, se ocupa echipa lui Catalin Tenita, cei de la Treeworks. www.tree.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce te ajuta ca stii cum ma ajuta? Esti cumva vreo agentie de statistica si rating? Posteaza conform regulamentului! Dupa cum vad eu, tu continui sa incalci regulamentul cu acordul admin-ului.
Postarea ta este irelevanta, si am s-o raportez ca atare. Daca nu se iau masuri imediate, o sa duc la bun sfarsit avertizarea facuta adminilor prin e-mail.
P.P. Admin, vrei sa faci treaba buna pe TPU? Atunci, nu mai incuraja acest gen de postari! Nu vrei? Atunci, hai sa facem ce vrem pe site! Ce zici, te tine? Pe mine nu ma costa decat inteligenta, dar pe tine ce te costa bai Cataline? Pune-le in balanta (sau Capricorn) si vezi cine iese in avantajwinking

| Apache a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule la tine 99 % din intrebari sunt irelevante.si nu zic ca nu ai dreptate de cele mai multe ori,dar uneori exagerezi!
sincer prefer sa ii vad intrebarea irelevanta a lu noname, decat sa vad intrebari tampite despre metin la totul despre TPU!
de intrebarile alea de ce nu zici nimic? sau raportezi in functie de rank?
ia-o si tu mai usor frate.TPU e doar un site, nu strica sa te mai si relaxezi

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Suntem la rubrica "totul despre TPU". Asadar, despre ce voiai sa se puna intrebari, torturi si prajituri? Pe mine m-ar ajuta intrebarea asta. Poate am o problema cu functia de reply. Uitandu-ma la raspunsuri, posibil sa o aiba si altii si ar fi gasit o rezolvare ce m-ar putea ajuta. tongue

| IMPERIA a răspuns (pentru anonim_4396):

Servus! Dacă nu ai fi atât de caustic nu ai mai fi tu... Uite că așa am apelat și eu la funcția "răspunde". O zi cu zâmbet să ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteligent si util! Sincer sa fiu "cautasem" ceva de genul si nu l-am vazut pana nu ai pus intrebarea. laughing Poate trebuia o culoare contrastanta. Albastru cum apare scris numele userului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt de acord. Insa ma deranjeaza doua lucruri:
- mailul nu vine chiar imediat si va trebui sa mi-l verific periodic, din cate stiu mailurile de la TPU au intarziere mai mereu. Cel putin in cazul meu. Sustin si ideea lui Necrophagist, mai buna era o lista de raspunsuri si sa te gasesti cu Ctrl + F.
- nu apare la toate intrebarile, nici daca dau zeci de refresh-uri. Eh, asa e la inceput.
Dar sunt multumita deoarece acum :
- nu va mai trebui sa imi dau cautare la nume sa vad cine m-a strigat. Functia aia are defectiuni... sau avea. Functia de cautare se poate relaxa putin.
- unii imi scriau numele pocit, chiar daca e asa de simplu, si ma gaseam mai greu. "jeli, jely, jelii, jelly" sau chiar nu il scriau deloc. Nu obisnuiesc sa revin asupra intrebarilor deci de unde stiu daca unul mai avea o nelamurire sau ceva sa imi spuna?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O idee excelenta.Felicitari.Numai bine.