Fundele le ia cine nu are nevoie de ele. eu n-am trebuinta. le donez cui le vrea.
as propune, daca sunt asa boostere de incredere si inteligenta, sa se dea la toata lumea cate una. sa fie toti copiii fericiti
se face prea mult caz de ele.
ironia e ca ele sunt niste cocarde, care si in viata reala au acelasi rol futil: evidentierea faptelor maifeste si unanim recunoscute
asa suntem noi: mai important ambalajul decat continutul.
Si la ce te-au ajutat fundele alea?
ti-a crescut respectul de sine sau IQ-ul?
Of, nu eu le cautam, jupane daniel! Daca eram aici pentru funde atunci nu eram asa fraier ca sa mai anunt pe altii. Taceam si ma "funditam" singur. A fost o intamplare bizara, ca am descoperit asta. N-ai inteles unde bat cu postarea asta
Am mai avut inainte pe TPU 2 conturi cu peste 600 funde cumulat...luate pe merit, nu pe cersit sau prin cai mai putin ortodoxe/legale.
Stiu ca s-a intamplat ceva normal...dar de abia acum se poate intampla, de cand ne putem sterge intrebarile
Baftă la descoperit fenomene ciudate în continuare, că văd că ai făcut un hobby din asta... sau am descoperit eu doar foarte târziu, urarea fiind tardivă?
Eu am patit ca si pina ziua de azi TPU imi este de acord cu 29 de funde ce am primit si nu-mi apare la punctaj desi am sesizat la Cristiana de 2 ori si de doua ori mi-a promis ca se regleaza deja am renuntat sa le mai vad vreodata la punctaj.Da si sunt de acord cu ceea ce scrii.
Deci dvs spuneti ca va lipsesc 29 de funde? Si restul utilizatorilor...mai toti patim asta...nu stiu daca chiar vreo 20-30 de funde, mai multe, mai putine. Multumesc de raspuns!
Ca ti-ai dat singur funda tot e ceva.
Bine ca nu te-ai raportat singur, sa te trezesti autosuspendat!