Cu BenBurnleyTheo, Dumnezău şi Aero. Sunt trei băieţi incredibil de deştepţi, au simţul umorului, te ajută la greu (mai puţin Teo) şi sunt foarte bună prietenă cu ei (mai puţin cu Teo, dar e o chestie de moment, nu mă întreba de ce), au răspunsuri inteligente şi speciale şi ştiu să şi comunice bine cu lumea.
M-am intalnit deja cu vreo patru pana acum. Unii dintre ei nu mai sunt activi pe aici din motive de lehamite, asa ca nu se pune!
Posibil, insa fiecare cu opinia personala.Pentru mine, e o persoana inteleapta.
Ai grijă că tare mi-e teamă că în realitate poate e elasexygagiu şi rămâi cu buza umflata .
Daca a fi flatata inseamna a fi pe nicaieri, atunci da, esti flatata.
Limbaj sub orice critica pe chat, desi mi-a fost interzis accesul pe chat. Mi se pun in cv si antecedentele de acu' 2 ani. Incepe sa-mi placa racoarea si taria astora de caracter.
N-are importanta cu cine, dar vor fi cateva persoane, care oricum se stiu. Mie mi-ar face placere sa ma intalnesc cu oricine de aici, atata timp cat am mai vorbit cu el/ea si-mi pare ok. Sunt multe persoane faine aici...
Dar totusi, eu sunt cel mai fain. Recunoaste ca m-ai viola o data...
Culmea, ca BenBurnleyTheo, Dumnezău şi Aero nu sunt. Deci, tot pe nicaieri esti.
Pai cine a zis ca nu stiu? De aia si vreau sa ma intalnesc cu el la o bere, tip mai amuzant ca asta n-a vazut TPU...
Teo nu apare că e implicat într-o orgie cu 6 bunăciuni, Dumnezău e ocupat cu Holocaust, are grijă de copil şi Aero e în lumea poveştilor. Dar o să revină ei să aibă grijă şi de mine.
Acestia din urma, iti tin evidenta precum le-o tii tu? Cati cai ai, berlino?
Daca te intalnesti cu mine, la cat de amuzant sunt, iti pica proteza in bere.
Eee, nu chiar aşa, dar eu sunt spioana şi ştiu multe lucruri despre toţi trei, mai multe decât cred ei că ştiu. Ei nu sunt spioni!
N-am cai, prefer maşina!
Eee, m-ai prins. La caii ăia nu mă gândisem. Şi stai aşa, nu sunt Dacie Berlina, izabellule.
Dumnezau e ocupat cu Game of Thrones. Căcat, Robert a murit, Cersei e curva incestuoasa, Viserys o duce naspa, ca s-a scaldat in niste aur topit, se duce pe madular toata cartea.Holocaust e tot grasa...
Holocaust e sfântă de fapt, ca şi tine. Holocaust se pune pe regim. Holocaust slăbeşte.
Iar tu, intră odată pe mess, ai zis ca intri azi dimineaţă şi te-am aşteptat aiurea...
davidutzu12 întreabă:
Ionut299273 întreabă: