Cu BenBurnleyTheo, Dumnezău şi Aero. Sunt trei băieţi incredibil de deştepţi, au simţul umorului, te ajută la greu (mai puţin Teo) şi sunt foarte bună prietenă cu ei (mai puţin cu Teo, dar e o chestie de moment, nu mă întreba de ce), au răspunsuri inteligente şi speciale şi ştiu să şi comunice bine cu lumea.
Te-ai gândit că BenBurnleyTheo își poate da un sărci la nume pe TPU când se plictisește și poate vedea toate răspunsurile tale erotice și nimfomane, dintre care o parte le știa deja? Lui BenBurnleyTheo nu îi trebuie alte persoane ca să afle ce spune lumea de pe TPU despre el. Dar mă rog, răspunsuri erotice și nimfomane. mă întreb ce mai urmează.
Stimata doamna Simona,
Nici dvs.si nici fiul cel mare ce-l aveti nu va putea afla TOATE raspunsurile pe care le-am scris/spus despre el.De fapt, eu am vorbit si pe privat cu altii despre el si inca nu are acces la contul meu sa afle, doar daca ii spun eu va sti.
Ceea ce ma face sa cred ca nu sunteti Teo este ca si ultimul mesaj a sunat ciudat, nu ii sta lui in fire sa isi ceara scuze de mult timp.Si acum, Teo nu ma baga in seama la aceste indiscretii ale mele, asa ca azi ce l-ar fi apucat. Asa ca de aici rezulta ca Teo nu ma baga in seama cum mi-as dori si nu ma apreciaza ca acum un an, lucru ce ma obsedeaza teribil, mai mult decat il obsedeaza pe el numele de Rafaela, care mie mi se pare naspa.
Acum serios Teo, intri si tu pe mess diseara pe la 22:00? Tu ai intrat la 2 noaptea, ca nebunii.Nu ai avut somn?
Si te intrebi ce urmeaza? O sa am grija sa-ti fac o surpriza la care nici nu te asteptai.Ma gandesc eu ce.Sau o sa gaseasca Andreea ceva inaintea mea? Ramane sa vedem unde o sa ajunga telenovela asta...
Stimată domnișoară Ana, nu ești în toate mințile? Maică-mea nici nu știe de TPU, decât foarte vag, abia scrie cu tastatură în engleză, da păi cu diacritice. Nu-mi vine să cred că tocmai ai crezut că maicămea a scris mesajul ăla Doamne feri.
Mesajul ăla nu a fost scris azi, ci pe 8 iunie. Dar se pare că, pe cât de mult te plângi că, vezi dom'le, am și eu tendința de a avea o viață socială în afara netului și nu îmi mai petrec veacul pe mess și TPU, (lucru pe care l-ai tradus prin "Teo nu ma mai apreciaza asa cum as fi dorit bla bla bla"), pe atât nici tu nu răspunzi la mesaje atunci când ți le trimit, nici pe TPU, nici pe mess. Deci, te plângi degeaba.
Am să te rog să nu-ți mai prezinți viața ca pe o telenovelă pe la toate întrebările de pe TPU, totul e spre binele tău, spre păstrarea demnității tale. Crede-mă că mă influențează prea puțin orice ai scrie despre mine vreodată pe site-ul ăsta.
Și nu prea mă mai obsedează numele Rafaela de mult.
davidutzu12 întreabă:
Ionut299273 întreabă: