| NesquikDuoSpecial a întrebat:

Daca pana acum ai cerut funda la raspunsuri, dar de acum nu mai ceri mai ai sanse sa devii expert? puppy dog eyes nu fiti rai, daca stiti radpundeti.

14 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Ai sanse (dar nu cred ca anul asta), sunt mai multe criterii ca sa devii expert.

Criteriile dupa care se stabileste cine devine Expert sunt:

Trebuie sa fie o persoana activa in cadrul comunitatii. Un membru care se identifica cu scopul site-ului si anume acela de a ajuta persoanele care intr-adevar au nevoie de acest lucru. Punctele care sunt acumulate oferind raspunsuri folositoare duc in timp la cresterea increderii membrilor comunitatii TPU.ro in membrul respectiv si in sfaturile pe care acesta le acorda.
De asemenea, este important ca expertul sa isi exprime ideile clar, sa scrie corect gramatical si sa nu fie certat cu bunul simt. Este la fel de important sa incurajeze respectarea regulamentului, iar atunci cand observa membri care nu il respecta sa ii reclame.
Trebuie, totodata, sa detina cont pe site de mai mult de 4 luni si sa fi oferit peste 500 de raspunsuri cu un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica trebuie sa ai minim un raspuns castigator din 10 raspunsuri postate.
Adminii vor hotara cand a sosit timpul sa devii Expert TPU.

Alte informatii gasesti la Intrebari Frecvente:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Apache
| Apache a răspuns:

In primul rand nu s-au mai ales experti depeste un an.
In al doilea rand conteaza calitatea raspunsurilor tale.
Daca dai un raspuns folositor care ma ajuta nu ma intereseaza ca cersesti funda....desi nu sunt de acord.

NOname
| NOname a răspuns:

Mai sunt cerşetori de funde şi printre experţi, aşa că nu m-ar mai mira nimic.

Ca de exemplu...
http://www.tpu.ro/utilizator/zitr/raspunsuri/170/

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Cei mai serioși ca utilizatori caramela nu cer niceodata funda. Funda o primesti daca meriti.Si sa devii expert acceseaza pentru a vedea detalile:
Îți urez o zi perfectă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ai şanse, dar nu ne aflăm aici ca să răspundem pentru fundiţa, ci din dorinţa de a ne ajuta.
Te pup!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e posibil, dar important e ca raspunsurile tale sa fie de calitate, si numai cersi fundita!
O seara bunahappy

| drogh a răspuns:

Dacă ai cerut fundă, acum doar nu o să te spânzure nimeni. Trebuie să dai răspunsuri de calitate şi de cantitate bună, să fie din inimă şi din experienţă, ştiinţă. Nu trebuie să faci asta pentru un mic cadou. Sunt şi experţi care la începutul lor pe site au cerut fundă, deci nu este nimic...Continuă să ajuţi comunitatea, ăsta e lucrul cel mai important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nici o legatura aceasta cerere.Ca sa devii expert, teoretic, trebuie sa ai minim 500 de raspunsuri din care 10% sa fie castigatoare.Dar devii expert numai la propunerea adminilor, daca activitatea ta pe site, este excelenta din toate punctele de vedere.Mult noroc.

| NesquikDuoSpecial explică (pentru anonim_4396):

Si 10% din 500 inseamna cate? 50?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NesquikDuoSpecial):

Corect.Dar este vorba de 10% din totalul de raspunsuri.Si repet: nu devii automat ci doar daca adminii considera ca activitatea ta merita acest lucru.

| NesquikDuoSpecial explică (pentru anonim_4396):

Cat e 10% din sa zic 294 de raspunsuri? Nu cred ca se imparte (eu sunt clasa a 4-a)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NesquikDuoSpecial):

Ma faci sa zambesc, ai putea sa imi fii nepoata.Nu orice se imparte matematic.Nu orice in viata se rezuma la o stiinta exacta.29, 4 dar in cazul de fata, nu se aplica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu prea conteza daca ceri funda sau nu, dar nu este frumoas. Si eu faceam asta la inceput, dar am inceput sa inteleg ca TPU valoreaza mai mult decat cateva funde, nu?
Deci, pentru a deveni expert TPU, trebuie sa fii activ in cadrul comunitatii, sa ai cel putin 500 de raspunsuri castigatoare si 1 din 10 raspunsuri sa fie castigator!
BAFTA!

| darrio2007 a răspuns:

Fundele nu se dau la cererea ta.Nu pot suporta pe cei care dupa ce dau un raspuns, de multe ori nefolositor, cer funda.Chiar unora le mai si comentez acest fapt.

Întrebări similare