Pe de o parte poate n-ar fi rău, însă:
- utilizatorii n-ar mai ști pentru ce exact au fost apreciate (inteligență, umor, ajutorul oferit) sau din contră - displăcute (irelevanță, lipsa inteligenței, vulgaritate) - răspunsurile lor;
- ar da peste cap sistemul de votare; ar fi o nebunie cu punctele și ne-am confrunta cu multe contestații.
Cred că ar fi suficient, dacă votul "stupid" ar fi înlocuit cu un cuvânt mai potrivit, mai puțin jignitor și controversat, cum ar fi "incorect", "greșit" sau "nepotrivit". E o cale de mijloc și cred că toată lumea ar trebui să fie mulțumită.
Nu e o idee rea...cred ca astfel persoana care a pus intrebarea poate sa aleaga castigatorul mai usor!
...dar eu m-am obisnuit cu forma asta a votarii raspunsurilor! parca au farmecul lor!
Mai degraba s-ar aplica chestia asta la intrebari.si sa se infinteze o rubrica speciala pe prima pagina numita,, cele mai bine cotate intrebari,,!
Eu mi-as dori thumbs up/down. Da, e cam peste tot asa, dar tocmai asta e si ideea! Daca ar exista voturi d-astea pe TPU atunci n-am mai da asa multa importanta si n-ar fi mai certuri pe seama lor.
Calificativ pentru intrebari exista . Putin mai jos de "Raporteaza".
Exista dar nu ies in evidenta...si nota nu e publica
ar fi o idee buna sa faca un nou skin pentru asta
funditza întreabă: