Bună!
Bănuiesc că te referi la mesajele private
DEPINDE de setările ( de profil/Mesagerie ) pe care le-a făcut userul respectiv ( la care doreşti să-i trimiţi mesaj privat )!
Dacă în secţiunea "Setarile contului meu"/"Editeaza profilul" la rubrica "Vreau sa primesc mesaje de la:" a selectat "Toţi membrii TPU", atunci îi poţi trimite mesaj privat ( chiar dacă eşti Junior )!
Toate cele bune.
Pai imi mai trebuie 14 raspunsuri...da dupa ce termin de raspuns trebuie sa astept 10 zile?
Cu plăcere
NU are legătură cu faptul că eşti "Junior"; DEPINDE de setările făcute de respectivul user!
În cazul meu se puteau trimite mesaje private de către orice user ( chiar şi Juniorii ) - deci, le primeam - deoarece aveam selectată opţiunea "Vreau sa primesc mesaje de la: Toţi membrii TPU".
Asta până când m-a enervat unul care a devenit nesimţit
În cazul tău, probabil că userul respectiv NU a selectat acea opţiune ( ci alta )...
O seară frumoasă.
Nu ne-am înţeles
NU tu trebuie să ai aşa setările.
În cazul setărilor tale, tu vei putea primi mesaje private de la ALŢI useri juniori.
Dar pentru ca tu să poţi trimite mesaje private userului "x", acel user trebuie să aibă selectată opţiunea respectivă!
Dacă el a selectat o altă opţiune, atunci nici un user junior NU îi poate trimite mesaj privat...
Nu, 10 zile de când ai făcut contul.
Stai puțin... oare din cauza setărilor mele nu-mi poți trimite mesaje? Da, asta era. Scuze, vina mea. Acum poți.
Nu poţi, îţi vor trebui 10 zile de la crearea contului şi 100 răspunsuri pentru a trece la gradul de "Senior"
Dacă ai gradul senior poţi trimite liniştită mesaje.
япончик întreabă: