Buna,
Lucrarile nu au presupus implementarea unor noi functionalitati, nici vorba de mare schimbare, asa cum afirmi. A fost un update de sistem ce trebuia facut pentru ca site-ul sa poata fi accesat in continuare.
Toate problemele intampinate vor fi, daca nu au fost deja, remediate. Daca intampinati altele, ni le puteti comunica aici sau la contact.
Problema asta am avut-o si eu cateva zile dar acum s-a rezolvat!
Nu mai am acea problema dar schimbarea asta e mai rea ca inainte, nu stiu de ce s-au mai complicat
de exemplu acum daca iti dau reply mai multi iti apar intr-un fel de fereastra atasata de raspunsul tau DAR nu mai scrie cui i-a raspuns, asa ar putea sa de-a reply unul altuia iar tie iti vine notificare ca ti-a raspuns x si y, cand colo ei vorbeau intre ei...
Trebuie sa citesti fiecare comentariu sa-ti dai seama daca tie ti se adreseaza sau nu. Asta nu e bine dar cand a fost totul bine aici? Niciodata!
Chiar si azi, marti 30 Ian. 2024 tot nu se pot vedea raspunsurile noastre din contul personal.
Pacat, arhivarea si schimbarile ar putea sa dureze cateva ore intr-o noapte, pentru un IT profesionist, dar aici dureaza de peste 1 saptamana si nimic nu mai merge, nici macar ca inainte
Cred ca pana ieri mergea
inteleg sa nu pot vedea raspunsurile userior care ma ignora
Dar nici macat ale mele...
VOM vedea ce surprize ne reverza TPU!
Cred imi va lua ceva sa ma obisnuesc si sa inteleg cum functioneza noile schimbari.
Cu cat mai repede te obisnuiesti cu atat te scutesti de nervi...
Cred ca ne creste nivelul de inteligenta cand ne vom da seama cui este adresat un raspuns intr-o conversatie mai lunga.
Da ai dreptatate, la asta nici nu m-am gandit, deci tot raul spre bine...
Multumesc de lamurire, Sincer m-as fi asteptat la schimbare.
Vad ca s-au rezoolvat problemele
Eu(inca) nu imi pot accesa intrebarile puse pe 22 ianarie.Sunt ok?
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: