Ba supravegheaza ce poza imi pun eu pe profil cu mare strictete. Nu ma scapa Cristina!
Da, acestea sunt fleacuri fata de ceea ce am vazut eu.Ma scot din minti intrabarile acelea cu marirea penisului,cele cu dati-mi si mie id, cele cu ajutati-ma la teme, uni vorbesc urat etc.Nu inteleg acei copii...Trebuie facut ceva in legatura cu ei!
pa pa.Revelion placut!
Administratorii şi regulamentul site-ului Nu permit postarea unor astfel de întrebări şi acest tip de întrebări se raportează. Noi suntem cei care trebuie să luăm atitudine, atrăgând atenţia autorului şi raportându-le.
(Nici un admin întreg la cap nu e în stare să citească toate postările care apar pe site, ca să şteargă cele care încalcă regulamentul. Pentru asta şi avem butonul "Raportează".)
Din acelasi motiv pentru care adminii lasa pe site user-ii needucati, neciopliti si crescuti in spatele blocului sa-si etaleze pe site frustrarile, vocabularul limitat si diareele verbale.
Exemplu:
http://www.TPU.ro/......l-urmator/
Lamurit?
Si cand raportez o intrebare sau un raspuns nu se intampla nimic cu acea intrebare/raspuns, ramane exact ca inainte de a o raporta.
Pentru că e nevoie de minim două raportări.
(Mai rogi pe cineva să te ajute.)
Jojo99 întreabă:
diana_4229 întreabă:
LisaJulie întreabă: