anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce are site-ul un refresh rate asa mare?

24 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Fii mai explicit, ca nu intelegem la ce vrei sa te referi!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
poate ar fi bine sa vorbesti pe intelesul nostru.
O zi bunahappy

| Anticarul a răspuns:

Timpul efectiv de actualizare, ca durata, al continutului de informatii de pe prima pagina si de pe restul site-ului.
Atunci cand tu raspunzi la o intrebare, si iti pune dupa 2 minute raspunsul pe site.

Destul de explicit? big grin

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Anticarul):

Uneori si mai mult de jumatate de ora. Uneori situl functioneza cu toane. Poate avem parte de un raspuns,, oficial'' de la admini.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Fatamuntilor):

De astăzi problema cu actualizările şi notificările s-a rezolvat. Dacă mai observi ceva nereguli, poţi să trimiţi un mesaj la contact. : )

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Sper ca s-a rezolvat si raspunsurile sterse de noi.Chiar ieri am sters un raspuns si a ajuns la continut sters de admnin.
Am mai patit asta in urma o saptamna doua.Am scris mesaj Cristinei si a zis ca se rezolva.

| Anticarul a răspuns (pentru NOname):

Din cate "citit" despre acest fenomen de delay, as fi curios ce configuratie de server aveti. pe rack ori unitate de birou. Sau poate nu aveti un server dedicat, si este tinut de altcineva, dar nu cred. (de precizat ca nu intreb cu nici o intentie jignitoare).

caramela
| caramela a răspuns (pentru Anticarul):

Destul destultongue trimite si tu un mesaj adminilorwinking

| Anticarul a răspuns (pentru caramela):

In regula, intreb pentru ca stiu despre ce vorbesc, lucrez in domeniu. mersi

NOname
| NOname a răspuns (pentru Anticarul):

Nu ştiu, Anticarul. Întreabă-i pe administratori (la contact).

| Anticarul a răspuns (pentru NOname):

Am inteles si de la caramela, dar nu vreau sa ma deranjez, sa ii deranjez cu o intrebare banala. Nu imi doresc atat de mult sa stiu, atata timp cat raspunde in timp real...sau nu.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Anticarul):

Nu cred că ar fi un deranj (prea mare) pentru ei. Dacă ai întrebări legate de site, care nu îşi găsesc răspunsul la "Întrebări frecvente", oricând le poţi adresa direct la Contact (e mai simplu şi eficient şi pentru tine).

| TPU.ro a răspuns (pentru Anticarul):

Avem 5 servere in rack-uri intr-un datacenter.

Alexandra - TPU

| Anticarul a răspuns (pentru TPU.ro):

Atunci problema, care inca se manifesta, nu este de hardware, ori conexiunea are lag, ori aveti vreo eroare in codurile de programare. Corecteaza-ma daca ma insel.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru TPU.ro):

Alexadra, in contractul tau de munca nu este precizat ca trebuie sa ti in taina unele lucruri despre locul tau de munca? care nu este numai al tau, de-aia va este atacat sistemul

| Anticarul a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Daca te deranjeaza atat de mult, o sa sterg conversatia, dar nu prea are importanta aceasta informatie, serverele sunt tinute in picioare de o firma specializata, nu de voi personal, si nu cred ca a divulgat ceva atat de important, de care eu poate eram deja in cunostinta. Cu asta ma ocup si nu am nevoie sa mi se spuna, imi dau seama din alte puncte.

| TPU.ro a răspuns (pentru Anticarul):

Nu e vorba de un delay, asa este gandit sistemul.

| TPU.ro a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Acestea nu sunt informatii confidentiale, asa ca hai sa nu ne inflamam inutil.

| JucărieLEGO a răspuns:

Nu tine de hardware. E din cauza caching-ului facut cu Zend(partea de programare). Si asa e gandit si mentinut de ani de zile pentru a preveni suprasolicitari ale bazei de date.

| OnuOnulică a răspuns:

Situl este foarte incarcat in ultimul timp.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru Anticarul):

1. De ce ai trecut intrebarea sub anonimat daca tot dai reply? laughing
2. Vrei sa dezvolti putin "Cu asta ma ocup si nu am nevoie sa mi se spuna, imi dau seama din alte puncte." ..cu ce te ocupi? daca stiai asta nu mai postai intrebarea laughing
3. Habar nu ai la ce m-am referit si de ce am scris eu acel replay Alexandrei
Mor pe voi cand va dati eroi dupa razboi, auzi la el ca stia laughing

| JucărieLEGO a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Reply for God's sake! Nu replay! Si ala si-a sters intrebarea dupa ce a dat toate reply-urile...si asta numai din cauza ta, nenorocitule! Ca vii tu pe aici sa imprastii gripa ta verbala! Tocmai am ratat o funda din cauza ta! Eu eram singurul de pe site care stia raspunsul pentru ca "si eu cu asta ma ocup". laughing

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru JucărieLEGO):

Da bai nene clovnule, in ce priveste relpy-ul meu lasa de dorit si nu stiu de ce, dar daca te-ai bagat cu mine in seama nu scapi fara sa te dau in hapciu'ul meu, asta din cauza gripeiwinking in cazul in care te mai iei de mine sa stii ca o sa-mi treaca gripa si am sa mi te trimit unde stiu eu mai bine, capisci figlio di puttana

| Fatamuntilor a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Oricum nu am inteles nimic din discutiile voaste.E ca si cum ati fi vorbit in japoneza...laughing
Ce,,, delay,'ce,, delay,' si alte expresii... vorbiti fratilor romaneste sa inteleaga si userul de rand.

Tor ce am INTELES e ca sunt probleme la site, dar asta STIE toata lumea nu numai autorul intrebarii.