Logica ta este total GREȘITĂ, Valentin! Aici nu trebuie să răspunzi pentru fundă. Vai de capu' nostru, ce a ajuns site-ul acesta! Cu ce mama vieții te ajută pe tine fundele alea tâmpite?
Cât despre întrebarea ta, dodicuta;
Eu răspund la întrebări, indiferent dacă funda s-a dat sau nu. Sunt aici pentru a ajuta.
Habar n'am de ce unii nu mai răspund la întrebări care au multe răspunsuri. Fiecare are logica lui.
În unele cazuri aşa se întâmplă. Exemplu: dacă o persoană dă click pe o întrebare şi are mai multe răspunsuri, nu mai răspunde la ea din 2 motive.
1) nu îşi găseşte exprimarea pentru a da răspunsul.
2)printre răspunsurile acelea este şi cel corect, şi decât să răspundă să nu ia funda, mai bine merge mai departe.
Unii utilizatori sunt foarte profitori...
Pai eu cel putin ma uit doar la intrebari fara raspuns pentru ca primul raspuns corect ia funda si vreau sa fiu sigur ca daca ia cineva iau eu
Logica ta este total GREȘITĂ, Valentin! Aici nu trebuie să răspunzi pentru fundă. Vai de capu' nostru, ce a ajuns site-ul acesta! Cu ce mama vieții te ajută pe tine fundele alea tâmpite?
Cât despre întrebarea ta, dodicuta;
Eu răspund la întrebări, indiferent dacă funda s-a dat sau nu. Sunt aici pentru a ajuta.
Habar n'am de ce unii nu mai răspund la întrebări care au multe răspunsuri. Fiecare are logica lui.