| dodicuta a întrebat:

De ce cand vedeti ca o intrebare are cateva raspunsuri (in unele cazui mai multe) si nici un raspuns nu are funda nu mai raspunde nimeni?

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

Logica ta este total GREȘITĂ, Valentin! Aici nu trebuie să răspunzi pentru fundă. Vai de capu' nostru, ce a ajuns site-ul acesta! Cu ce mama vieții te ajută pe tine fundele alea tâmpite?
Cât despre întrebarea ta, dodicuta;
Eu răspund la întrebări, indiferent dacă funda s-a dat sau nu. Sunt aici pentru a ajuta.
Habar n'am de ce unii nu mai răspund la întrebări care au multe răspunsuri. Fiecare are logica lui.

7 răspunsuri:
| Valyxu a răspuns:

Pai eu cel putin ma uit doar la intrebari fara raspuns pentru ca primul raspuns corect ia funda si vreau sa fiu sigur ca daca ia cineva iau eu

| Neimportant a răspuns:

În unele cazuri aşa se întâmplă. Exemplu: dacă o persoană dă click pe o întrebare şi are mai multe răspunsuri, nu mai răspunde la ea din 2 motive.
1) nu îşi găseşte exprimarea pentru a da răspunsul.
2)printre răspunsurile acelea este şi cel corect, şi decât să răspundă să nu ia funda, mai bine merge mai departe.
Unii utilizatori sunt foarte profitori...

| Valyxu a răspuns (pentru hideaway):

I-o ti-am spus varianta reala pe care o aplica toti
nu prea imi pasa mie cum crezi ca este aceasta
si te rog lasa limbaju asta

| dodicuta explică (pentru hideaway):

Deci nu vrei funda? Daca vrei ti-o dau.

| hideaway a răspuns (pentru dodicuta):

Nu.

| hideaway a răspuns (pentru Valyxu):

Nu folosesc nici un limbaj, am vorbit foarte civilizat. Nu te'am insultat, ci doar ți'am atras atenția, pentru că, suntem aici pentru a ajuta. Acum, treabă ta ce vrei să faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io pentru funda raspund, iar daca apare cineva cu un raspuns mai bun ca al meu, dar voturi 'eronat' de pe mai multe conturi.Intr-un final, funda va fi a mea!batting eyelashes
Asa ca n-are rost sa raspund la intrebari deja funditzate.Bye!