| Bella116 a întrebat:

De ce imi da eroare la numele de utilizator cand vreau sa trimit cartelele?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu ştiu. Dă un refresh şi mai încearcă o dată, iar dacă situaţia nu se schimbă, trimite un mesaj la Contact.
http://www.tpu.ro/contact

| TPU.ro a răspuns:

Utilizatorul pe care incerci sa il nominalizezi trebuie sa iti fi raspuns pana acum la o intrebare. In plus, eroarea ar trebui sa fie insotita de un text care-ti explica ce ai facut gresit. Daca asta nu se intampla, scrie-ne la contact@tpu.ro

Alexandra - TPU

NOname
| NOname a răspuns (pentru TPU.ro):

Alexandra, cum rămâne atunci cu utilizatorii care nu au postat până acum nicio întrebare pe site (sunt destui care doar răspund)? Se consideră că ei nu au cui/pentru ce mulţumi şi deci nu participă la Săptămâna Mulţumirii TPU (în calitate de expeditori)?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru NOname):

OFF-TOPIC :

Bună, @NOname!

Într-adevăr, ai pus BINE problema!

Acei useri care nu au pus ( încă ) o întrebare pe TPU, sau cei care au doar o singură întrebare şi NU au destui respondenţi, sunt EXCLUŞI din această "campanie" - ceea ce ( teoretic ) NU este prea corect sad

Totuşi, copilaşii care se află în această situaţie s-au "DESCURCAT" şi de această dată happy

Deja am primit mesaje private cu "Vă rog să-mi răspundeţi la întrebare, ca să am 4 respondenţi şi să pot participa la concursul... "

De asemenea, am observat useri în aceeaşi situaţie ( cu o singură întrebare postată şi care nu au destui respondenţi ), care au mai postat 1-2 întrebări DOAR ca să poată participa la "Săptămâna Mulţumirii" laughing

Deci, generaţia asta "nouă" este foarte ingenioasă happy
La ce NU trebuie!
Iar când vine vorba de TEME, dau "năvală" pe TPU ca să le rezolve alţii sad

O zi frumoasă.

P.S. : Scuzaţi "paranteza"!

| TPU.ro a răspuns (pentru NOname):

Da, ei nu pot participa. In schimb, pot primi o cartela prin intermediul altor "multumitori"

Alexandra - TPU

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

Degeaba iti scriu copialasii sa-ti dea mesaje ca sa raspunzi la intrebari, deoarece NU poti fi nominalizat DECAT o singura data(cea ce s-a si intamplat(nu eu am facut-o)big grin.Dar era de asteptat deoarece esti foarte activ.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bună!

Nu asta era ideea : nici NU mă aşteptam să fiu nominalizat de cineva la această "promoţie"winking
Şi, oricum, eu folosesc foarte mult netul pe conexiune wi-fi happy

Mie mi se părea inedită/"simpatică" modalitatea găsită de aceşti tineri ( inventivi la ce NU trebuie, cum spuneam şi mai sus )...

Abia acum am observat că am fost nominalizat deoarece am primit un mesaj privat pe TPU ( e-mail-ul NU l-am verificat de vreo 2 zile ).
Oricum, e bine-venită şi această cartelă happy

O seară/noapte frumoasă.