Buna
esti utilizator nou si trebuiesc verificate toate raspunsurile apoi aprobate de admini.iar daca nu incalca regulamentul, vor fi aprobate.
O zi frumoasa sa ai
Esti utilizator junoir...Ai nevoie de o perioada de proba si de aceia raspunsurile tale au nevoie de aprobarea unui admin
Te referi ca nu le vezi imediat dupa ce le postezi? Mi se pare ca mai intai sunt verificate de bot pentru a nu fi cuvinte vulgare sau alte chestii de astea.
Am dat niste raspunsuri de dimineata si imi arata ''In asteptare''.
Cum ziceam, trebuie sa ti le verifice ^^! Stai linistit, o sa se trimita
Raspunsurile sunt mai intai trimise la centru lor ca sa le verifice daca nu contin ceva obsecen/ilegal/neglijabil/spam/irelevant sau este o piraterie.
Toate trebuiesc verificate si citite si deasemeni sunt foarte multe din cate se vede. Asa ca va trebui sa astepti putin mai mult decat crezi. Sper ca te-am ajutat!
Gresit, utilizatorilori juniori le sunt postate raspunsurile doar dupa ce au fost vizualizate fara a fi raportate de catre cei seniori de cel putin 5 ori. Asa ca nu vb fara sa stii.
In primul rand, asta am spus si eu dar fara complicatii! In al doilea rand, parca nu ai voie sa postezi raspunsuri cu cuvinte prescurtate :/!,, Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu"(.), "acum"(.), "adica"(.) si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti.
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.,,
anonim_4396 întreabă: