Unii îşi rezolvă temele pe aici deoarece nu au suficientă capacitate mintală de a gândi rezolvarea şi solicită ajutor. Doar că există şi nişte consecinţe care sunt puse în aplicare, fie mai devreme, fie mai târziu.
Teoretic nu`mi pasa, practic sunt geloasa Mie cine imi face temaa? ( kidding ) Ai dreptate, dar ce vom face? Ne vom rascula? Ca mie mi lene daca ii vorba pe-asa...
Mă doare mâna de când dau pe butonul 'raportare', pentru că aș vrea să existe o lege pe TPU care să interzică aceasta.
Te cred! Insa numai unele "voci" de pe site conteaza pentru admini. Imi pare nespus de rau.
Oricum, aș vrea să existe mai multe persoane ca tine și ca mine, care să fie moderatori și să le șteargă contul celor care pun întrebări cu teme pe TPU, deoarece mai și înjură câte odată când le zic că nu au voie, dar asta e viața, trăim în România. Cauți seriozitate unde nu-i.
Păi, ori le este lene să și le facă fără un ajutor (de cele mai multe ori asta este problema), ori nu au destulă minte pentru așa ceva. Este OK să ceară puțin ajutor, cum ar fi "Ce înseamnă X chestie pentru că e un termen necunoscut pentru mine din cerința temei la Q materie." dar nu și completarea temelor pe forumuri. E penibil și jenant! Rușine lor!
Ionut299273 întreabă: