| Elsiane a întrebat:

De ce mulți de pe TPU își rezolvă temele pe site? Regulamentul site-ului acesta strict interzice temele pe TPU!
'La nivelul postărilor, se consideră ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- înjuriile, limbajul obscen, agresiunea verbală și amenințările de orice fel;
- manifestări ale intoleranței față de orice etnie și față de opțiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecăruia; instigarea la ură si intoleranță;
- spam/publicitate nesolicitată;
- rezolvarea de teme pentru acasă prin intermediul postărilor pe TPU;
- postările triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postările care nu sunt formulate ținând cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postările care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanțe interzise, furt etc);
- postările care încalcă drepturile de autor, oferind informație preluată din alte surse, fără precizarea acestor surse;
- postarea de linkuri de de pe diferite site-uri care promovează sau incurajează pirateria.'
Să sperăm că acest regulament (o parte din regulamentul original) va ajuta pe cei care nu știu aceasta, plus că jos, înaintea postării unei întrebări spune mare 'IMPORTANT', unde scrie: 'În atenția elevilor/studenților: Nu acceptăm întrebări prin intermediul cărora încercați să vă rezolvați temele pentru acasă sau temele de vacanță. Cei care nu vor respecta acest aspect riscă să fie sancționați prin ștergerea/ suspendarea contului'.

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Unii îşi rezolvă temele pe aici deoarece nu au suficientă capacitate mintală de a gândi rezolvarea şi solicită ajutor. Doar că există şi nişte consecinţe care sunt puse în aplicare, fie mai devreme, fie mai târziu.

10 răspunsuri:
| M0nStEя a răspuns:

Teoretic nu`mi pasa, practic sunt geloasa puppy dog eyes Mie cine imi face temaa? laughing ( kidding ) Ai dreptate, dar ce vom face? Ne vom rascula? Ca mie mi lene daca ii vorba pe-asa... sad

| Emmmmmm a răspuns:

Pentru ca suntem romanilaughing

| M0nStEя a răspuns (pentru Emmmmmm):

Fix la tinta. Bwyaa! laughing Avem un castigatorbatting eyelashes

| Emmmmmm a răspuns (pentru M0nStEя):

Am o Funda?

| M0nStEя a răspuns (pentru Emmmmmm):

Intreab`o pe sefa. Nu am pus eu intrebarea; p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu se face o astfel de mentionare de cum iti faci cont pe site! De-aia! Le-am si mentionat tuturor asta, inclusiv adminilor. Degeaba! Unii adora sa-si oboseasca manutele dand click incontinuu pe un buton de raportare.

| Elsiane explică (pentru anonim_4396):

Mă doare mâna de când dau pe butonul 'raportare', pentru că aș vrea să existe o lege pe TPU care să interzică aceasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Elsiane):

Te cred! Insa numai unele "voci" de pe site conteaza pentru admini. Imi pare nespus de rau.

| Elsiane explică (pentru anonim_4396):

Oricum, aș vrea să existe mai multe persoane ca tine și ca mine, care să fie moderatori și să le șteargă contul celor care pun întrebări cu teme pe TPU, deoarece mai și înjură câte odată când le zic că nu au voie, dar asta e viața, trăim în România. Cauți seriozitate unde nu-i.

| MoniiZambilici a răspuns:

Păi, ori le este lene să și le facă fără un ajutor (de cele mai multe ori asta este problema), ori nu au destulă minte pentru așa ceva. Este OK să ceară puțin ajutor, cum ar fi "Ce înseamnă X chestie pentru că e un termen necunoscut pentru mine din cerința temei la Q materie." dar nu și completarea temelor pe forumuri. E penibil și jenant! oh go on Rușine lor!