anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi pot vedea raspunul la intrebarea mea pe TPU. dau la raspunsuri primte si spune ca nu am nici un raspuns, la care primesc pe mail raspunsuriile, si ca sa il vad trebuie sa dau click la cont care ma directioneza la intrebariile utilizatoriilor care sunt vre.o 300 si intrebarea mea si raspunsul nu exista,. naspa cu siteul asta. plus am adaugat prieteni, care am fost si acceptat si adaugat si dau click la prieteni imi spune ca nu am nici un prieten. deci sa faca ceva dministratorul site. ului ceva cu pagina mea ca nu functioneaza deloc. si daca am selectat sa primesc raspunurile pe mail sa imi arate pe mail nu sa ma redictioneze la intrebariile utilizatoriilor care sunt sute,! si al meu nu exista.

4 răspunsuri:
| WholeWorldTeam a răspuns:

Uneori trebuie sa mai astepti si dupa vreo 20 de minute iti arata raspunsurile la intrebari.Si eu mai patesc chestii de genul asta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Actualizarea nu se face instantaneu. Daca nu ti-au aparut nici a 2 a zi de dimineata si nu ai incalcat regulamentul, trimite solicitarea la "CONTACT".Vei primi lamuriri.Numai bine.

Răspuns utilizator avertizat