| DenisIonut01 a întrebat:

De ce nu intelegeti ca nu e voie sa postati temele pe TPU?

Daca ati putea sa descarcati un program care sa va faca tema in 2 minute cred ca s-ar bloca internetu la cati l-ar descarca.

Pentru cei carora va e lene sa intrati la regulament.
"- intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta..."). Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici "

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Printre raportări asidue mi-am pus problema şi în felul următor: poate pe lângă cei care încalcă regulamentul din nesimţire, disperare, lene, oportunism...sunt şi foarte mulţi care efectiv nu sunt în stare să citească mai mult de 3 cuvinte legate şi să le mai şi priceapă sensul. Aşa s-ar explica şi incapacitatea lor de a-şi face singuri temele. Până şi să le tasteze sub forma de întrebări e deja un efort prea mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se obosesc cei in cauza sa-ti citeasca tie intrebarea sau vreun regulament. Nici la filme subtitrate nu cred ca-s in stare sa se uite. Daca ar fi stiut sa citeasca si sa mai si inteleaga nu mai veneau sa posteze teme banale totusi. Ei cred ca aici e restaurant cu meniu de teme.

| DenisIonut01 explică (pentru NOname):

Ai dreptate dar e deja stresant cred ca atat pentru mine si alti utilizator dar si pentru administratori care sterg la sute de intrebari. M-am saturat de ei, de cei care abuzeaza de TPU pentru as rezolva tema nu la cei care chiar nu mai stiu ce sa fac si o pun aici, desi nu au voie nici aceia.

| DenisIonut01 explică (pentru anonim_4396):

Corect,ar trebui suspendati pe termen de o luna daca nu chiar asta primesc.

NOname
| NOname a răspuns (pentru DenisIonut01):

Cam sunt...suspendaţi (mai ales cei care recidivează).
http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/