| mixxjim a întrebat:

De ce nu mai primesc pe mail niciun fel de notificari de pe TPU? nici de comentarii, nici de fundite, nici de intrebari? asta se intampla de vreo 2-3 zile, setarile sunt neschimbate, a obosit robotelul? happy

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Atunci, incearca sa le scrii. Nu mai ai ce face ...decat sa astepti sa-ti dea un raspuns. Există rubrica aceea "contact". http://www.tpu.ro/contact

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Te-ai uitat la coloana din stanga, la notificari? Poate ai bifat ceva gresit si s-a blocat totul. Verifică un pic!

| mixxjim explică (pentru floresdemayo):

M-am uitat, am si mentionat in intrebare ca setarile sunt neschimbate, a fost primul loc in care m-am uitat, desi nu a umblat nimeni la ele happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te nelinisti, eu am cam 10 zile de cand mi se intampla asta, serverul trece prin blocaje ciudate, iti vor veni toate odata, rabdare sa ai!

| Anonymus314 a răspuns:

Si eu patesc la fel

| mixxjim explică (pentru greece12):

Nu stiu daca ti s-a mai intamplat si rabdarea a dat roade pina la urma, dar eu le-am scris si se pare ca mi-au desfundat "tzava", c-au inceput sa-mi vina notificarile din urma deocamdata. multumesc de raspuns, seara buna!

| mixxjim explică (pentru Anonymus314):

Le-am dat mesaj la contact si se pare ca s-a rezolvat, am inceput sa primesc notificari, cel putin la ce s-a intamplat zilele trecute, poate ar trebui sa le dai si tu un mesaj happy seara buna!

| Anonymus314 a răspuns (pentru mixxjim):

Am primit si eu.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru mixxjim):

Mi s-a intamplat de mai multe ori, asa ca stau linistita, de fiecare data.
De altfel, deja mi-au ajuns toate odata.O zi buna sa ai!